BATSO seçimleri ertelendi

BATSO seçimleri ertelendi

7 Ekimde yapılması planlanan Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri, Türkiye’deki tüm Oda ve Borsaları kapsayan Bakanlar kurulu kararıyla Nisan ayı’na ertelendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 2017 yılının Ekim ayında başlayıp Kasım ayında bitmesi gereken organ seçimleri, Bakanlar kurulunun 2017/10828 sayılı kararıyla tüm Türkiye’de Nisan 2018 tarihine Ertelendi. Kararın resmi gazetede yayımlanmasıyla Batman’da 7 aday’ın yarıştığı ve 7 Ekim’de yapılması planlanan BATSO seçimi de 2018 Nisan ayına ertelenmiş oldu.

NASIROĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Erteleme kararıyla ilgili açıklama yapan adaylardan Osman Nasıroğlu, “ Az bir zaman kalmışken KHK ile oda ve borsa seçimlerinin ertelenmesi, esnafı ve gündemi bir kez daha meşgul etmesi adına bir kayıptır. Erteleme ile Batman için planladığımız hizmetleri ve esnafımız için oluşturduğumuz projelerimizi daha güçlü bir şekilde sunacağımıza emin olabilirsiniz. Batman İçin Birlik Grubu olarak, oda ve Borsa seçimlerinin ertelenmiş olmasının ülkemize ve şehrimize fayda getirmesini diliyoruz”dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler