BENEK’İN YENİ ÇALIŞMASI ÇIKTI

Bedirhan Benek “Antep Ellerinde De Were“ adlı yeni tekli çalışmasını yayınladı.

Almanya’da yaşayan gurbetçi sanatçı Bedirhan Benek’in yorumladığı “Antep ellerinde de were” şarkısı dijital platformlarda yayınlandığı andan itibaren milyonlara ulaştı.

 

Müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan Benek’in en son çalışması “Antep Ellerinde De Were” sanatçı Benek’i radyolarda en çok dinlenen şarkılar listesinde üst sıralara çıkardı. Sosyal medya ve radyolarda hit olan Bedirhan Benek yılın klibi ödülüne layık görülecek çalışmalarıyla gündeme geldi.

Sanatçı Bedirhan Benek yeni çalışması hakkında şu ifadeleri kullandı. Benek “ En son çalışmam ülkemizin güzel kenti Gaziantep yöresine ait Türkçe ve Kürtçe’den oluşan duygulu ve güzel çalışmamız olan Antep Ellerinde De Weredijital platformlarda yayınlandığı günden beri gerek müzkseverler tarafından ve gerekse sanat camiasında bulunan dostlarımız tarafından beğenilerek dinlendi. İlk olarak bu çalışmam kendime ait Benek Prodüksiyonda hazırlandı. Çok olumlu, güzel ve samimi dnüşünceler ve mesajlar aldım. Bu ilgi beni ziyadesiyle mutlu etti. Bu aralar yurt dışındaki sahne çalışmalarıma ara vermeden devam ediyorum” diye konuştu.

 Türkiye ve Avrupa’da büyük bir hayran kitlesine sahip Avrupa’da yaşayan Şırnak’lı Bedirhan Benek, Oya Başar ve Ali Sunal’ın başrol oynadığı “Yusuf Yusuf”adlı sinema filminde konuk sanatçı olarak rol almıştı. (Faruk ÇİFTÇİ)

 

 

 

 

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler