BÜ’DE FİNANS LABORATUARI AÇILDI

BÜ’DE FİNANS LABORATUARI AÇILDI

Maliye eski Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Üniversitesi’nde TradeMaster Finans Laboratuarı’nın açılışını yaptı.
 
Laboratuarla Borsa İstanbul, İş Bankası ve İş Yatırım çalışanlarının destekleriyle sermaye piyasalarındaki bilgi ve tecrübeyi, üniversitelerle birleştirerek finansal okuryazarlığın artırılması hedefleniyor
 
BÜ’DE FİNANS LABORATUARI
 
Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in katılımıyla TradeMaster Finans Laboratuvarı’nın açılışı yapıldı. Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasındaki açılış törenine iş insanı Ferhat Nasıroğlu, üniversite yöneticileri, İş Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü ve İş Bankası Batman Şubesi yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Borsa İstanbul, İş Bankası ve İş Yatırım çalışanlarının destekleriyle sermaye piyasalarındaki bilgi ve tecrübeyi, üniversitelerle birleştirerek finansal okuryazarlığın artırılmasını hedefliyor.
 
Rektör Demir, sadece 19 üniversitede bulunan laboratuvarın İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine büyük katkı sağlayacağına inandığını kaydetti. Öte yandan Rektör Demir, laboratuarın açılışına katılan Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e teşekkür etti. Açılış sonrası eski Bakan Şimşek, öğrencilerle sohbet etti.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler