ÇİFTÇİ; “HESAP VEREBİLİRLİĞİ ESAS ALACAĞIZ”

BAŞKAN ADAYI SIDDIK ÇİFTÇİ; “HESAP VEREBİLİRLİĞİ ESAS ALACAĞIZ”

Batman esnafı ve iş adamlarını ziyaret eden Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı M. Sıddık Çiftçi, liyakat sahibi bir ekiple istişareyi, şeffaflığı ve hesap verebilirliği esas alacaklarını söyledi. 

Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı M. Sıddık Çiftçi Batman esnafı ve sanatkârları için projelerinin olduğunu söyleyerek seçilmesi dâhilinde bu projeleri birer birer yürürlüğe koyacaklarını söyledi. Liyakat sahibi bir ekiple şeffaflığı ve hesap verebilirliği esas alacaklarını söyleyen Çiftçi;  “Esnafların bizi göreve getirmesi durumunda, esnafın e- ticaretten azami düzeyde istifade etmesini sağlama gayretinde olacağız. Aynı şekilde esnafımızı büyük firmaların ezici baskısından kurtarma projelerini hayata geçirip bu ekonomik krizde esnafımızın yanında olduğumuzu ispatlayacağız.” dedi.

“ESNAFIN GÜÇLENMESİNİ SAĞLAYACAK İMKÂNLAR OLUŞTURACAĞIZ”

Projelerini esnafla paylaşan Çiftçi, esnaf çocuklarına burs imkânı oluşturacaklarını söyledi. Çiftçi açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Hibe ve desteklerle esnafın güçlenmesini sağlayacak imkânlar oluşturacağız. KOSGEB, DİKA vb. kuruluşların imkânlarından faydalanmaya yönelik danışmanlık hizmeti vereceğiz. Aynı şekilde ücretsiz ticari ve hukuki danışmanlık hizmetleri vereceğiz.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler