Cumhurbaşkanımız Bugün Batman'da

Cumhurbaşkanından beklentilerimiz

Batman Ak Parti İl kongresine katılmak üzere bugün Batman’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kapalı Spor salonu önündeki mitingde halka hitap edecek.
 
BEKLENTİLERİMİZ…
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 6. Olağan il kongresine katılmak üzere bugün Batman'a geliyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrenin yapılacağı Atatürk Kapalı Spor Salonu önünde düzenlenecek mitingde halka seslenecek. Gözler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vereceği mesajlarda. Ancak Batman’ın acil çözüm bekleyen sorunlarına da çözüm getirmesi beklentiler arasında. Buradan Sayın Cumhurbaşkanına Batmanlılar adına çözüm bekleyen sorunları iletiyoruz…
 
1 - Batman sağlık alanında bölge illerinden çok ileride. Özellikle özel sağlık sektörünün ciddi yatırımları var. Eğer Batman’a bir Tıp Fakültesi açılırsa, sadece bölge illerinin değil, komşu ülkelerinde akın edeceği bir sağlık üssü olabilir.
 
2 – Batman’ın neredeyse 60 yıldır kangrenleşen sorunlarından biri olan kenti ikiye böylen ve mikrop yuvası olan İluh Deresi artık ıslah edilsin.
 
3 – Türkiye’de en genç nüfusa sahip iller arasında üst sıralardayız. Ayrıca işsizliğin en yüksek olduğu il konumundayız. İstihdamı arttıracak yatırımların buraya gelmesi için özel teşvikler ve desteklerin verilmesi gerekir. Cazibe Merkezleri projesi bir umuttu, bu umudu yeniden yeşertin. 
 
4 – Ulaşım alanında Hızlı Tren ve Batman üniversitesinin gelişimine de katkı sağlayacak olan Batman-Savur-Mardin yolunu projelerinin hayata geçirilmesini istiyoruz.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler