EMEKLİ KOMUTAN, İYİ PARTİ’YE KATILDI

EMEKLİ KOMUTAN, İYİ PARTİ’YE KATILDI

Daha önce bölgenin tanınan ailelerinin katılımları ile gündeme gelen İYİ Parti’ye, bu kez emekli komutan Necmi Tengilimoğlu, katılım sağladı.
 
Batman’da daha önce Merkez Karakol Komutanlığı ve askeriyenin birçok kanadında üst düzey görev yapan Tengilimoğlu, amacının siyasette emekli askerlerin, ailelerinin ve devlete hizmet etmek olduğunu belirtti. Emekli komutan Necmi Tengilimoğlu, İYİ Parti saflarına katılım sağladığı için mutlu olduğunu da ifade etti.
 
“BATMAN BENİM MEMLEKETİM GİBİ”
 
İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu katılım töreninde konuşan emekli komutan Necmi Tengilimoğlu; “Batman benim evim ve memleketim gibidir. Daha önce Türkiye’de 98 bin üyesi bulunan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanlığına adaydım. 1984 yılında beri askeriyenin üst düzey makamlarında görev yapıp, 2019 yılında emekli oldum. İYİ Parti’yi seçmemin en büyük amacı ise astsubay sorunlarına duyarlı olması ve 2021 Kasım ayında Meclis kürsüsünde bunu tüm Türkiye’ye ilan etmesi karar vermemde etkili oldu. İYİ Parti saflarında Devletimize, Milletimize, askeri personellerimize, ailelerine ve halkımıza en iyi bir şekilde hizmet edeceğime inandığım için katılım sağladım. Bu kararda İYİ Parti Batman İl Başkanı Sayın Kısmet Çelik etkili oldu. Kendisi her alanda dürüst, ilkeli, istikrarlı, güvenilir, şeffaf, objektif ve ileri dönük siyaset yapıyor. Başkan Çelik gibi yol arkadaşlarımız olacağı için çok şanslıyız. Yerelde Batman ve genelde ise Türkiye için gayreti ve heyecanı takdire şayandır. İyi ki; İYİ Parti ailesine katılım sağladım.” diye konuştu.
 
“AĞZIMIZDAN ÇIKAN HER KELİME SÖZÜMÜZDÜR”
 
İYİ Parti’nin önümüzdeki seçimlerde iktidar partisi olacağını belirten Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, kendilerine katılım sağlayan emekli komutan Necmi Tengilimoğlu’na teşekkür etti. Başkan Çelik yaptığı açıklamada; “Kapımız herkese sonuna kadar açıktır. Türkiye’de en ilkeli siyaset yapan partiyiz. Ağzımızdan çıkan her kelime bizim için söz gibidir. Yalansız, dolansız dürüst siyaset yapmaya devam edeceğiz. Devletimize ve milletimize hizmet etmekten hiç kimse bizi alıkoyamaz.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler