ESNAF ODASI BAŞKANI BELLİ OLDU

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri sona erdi ve sonuç belli oldu.

Batman İl Kültür Merkezi'nde yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde M. Sıdık Çiftçi ve Lokman Tüzün yarıştı.
 
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri sona erdi ve sonuç belli oldu.
 
Resmi olmayan sonuçlara göre Sıddık Çiftçi, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odasının başkanlık seçimini kazandı. Kadın esnafların da oy kullandığı seçim kıran kırana geçti. Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odasının başkanlık seçimi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, (BESO) 4 bini aşkın üyesiyle olağan kongresi nedeniyle çeşitli esnaf gruplarından sabahın erken saatlerinde seçime katılım sağlandı. İl Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen kongrede 2 liste yarıştı. 2 haftadır devam eden kampanyalarda sarı renk adayı Sıddık Çiftçi başkanlığa seçildi. Sabah saat 10.00’da başlayan seçimler saat 17.00’ye kadar sürdü.
 
2 dönem Mehmet Salih Kaplan’ın sürdürdüğü oda başkanlığı görevine gelen Sıddık Çiftçi, Batman esnafı için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Çiftçi, “seçimden önce söylediğimiz bazı projeler vardı. Bu projelerin gerçekleşmesi için yönetimle birlikte gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Batman esnafının ekonomik, sosyal ve diğer hakları için kapıları tek tek aşındıracağız.
 
Demokratik geçen seçimde bize oy veren ve vermeyen tüm esnaflara teşekkür eder, ayırım yapmaksızın kendilerine hizmet edeceğimizi buradan taahhüt ederiz” dedi. Böylece; Sıddık Çiftçi 1321, Lokman Tüzün ise 1237 oy aldı.
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler