Güneştekin: "Oynanan oyun büyüktür"

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti Batman Milletvekili Adayı Murat Güneştekin, Ülkemizin üzerinde oynanan oyunun büyük olduğunu söyledi.

Ak Parti  Milletvekili Adayı Murat Güneştekin merkeze bağlı köylerde seçmenlerle bir araya geldi.Ak partinin hizmetleri hakkında bilgiler veren Güneştekin 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi.
 
24 Haziran seçimi sıradan bir seçim değildir diyen Güneştekin," Bu seçim ülkemiz ve geleceğimiz açısından çok büyük önem arz etmektedir. Türkiye'de olup bitenleri hepimiz görüyoruz. Gezi olayları, 17-25 Aralık komplosu ve akabinde 15 Temmuz darbe girişimi bütün bunlar yerel iş birlikçilerinin desteği ile  ülkemizde oynanan büyük bir oyunun göstergesidir" dedi.
 
Ak parti iktidarı döneminde  demokrasi, hak ve özgürlükler alanında hızlı bir şekilde adımların atıldığını anlatan Güneştekin şöyle konuştu, "Ülkede kan dökülmesini  ve anaların ağlamasını istemiyoruz. Türkiye güçlendikçe bir bakıyorsunuz düşmanlarımız çoğalmış. Biz zayıf kalırsak Suriye gibi parçalamaya çalışacaklar.Güçlendikçe de düşman sayısı artıyor. Bu nedenle bir ve beraber olmamız zorunlu bir hal almıştır." 
 
"24 Haziran seçimi hizmetlerin devamı için milattır"
 
Suriye'de iç savaştan kaçarak ülkemize sığınan çok sayıda iş adamının, "Eğer Erdoğan giderse, sizde bizim gibi olursunuz. O yüzden mutlaka Erdoğan'a sahip çıkmalısınız" şeklindeki beyanlarını dikkate alarak hareket etmemiz gerektiğini ifade eden Güneştekin şunları kaydetti. "Karşımızda bir şer ittifakı var. Şer ittifakı ülkenin huzursuzluğa, kaosa sürüklenmesini istiyor. Diğer yandan İktidarımız Huzur, Barış, kardeşlik ve mutlu bir gelecek istiyor. Bu yüzden 24 Haziran seçimleri, hizmetlerin devamı açısından bir milat olacaktır."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler