Hasankeyf'te Sosyal Yardımlaşma Vakfı toplantısını gerçekleştirdi

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı haftalık olağan Mütevelli Heyet Toplantısı yapıldı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) haftalık olağan Mütevelli Heyet Toplantısını Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven başkanlığında yapıldı.

Hasankeyf ilçesi SYDV mütevelli heyet toplantısını ilçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven başkanlığında vakıf toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya; ilçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Belediye Başkan Vekili Mehmet Salih Karaalp, Malmüdürü Fahrettin Kaymak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Baki Gül,  İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Fatih Keskin, İlçe  Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Şah Kaya, İlçe Müftü Vekili Hasan Dursun, üye Ahmet Orhan, üye Hasan Yılmaz, üye Murat Batıhan, üye Murat Tekin, üye Rüstem Ayhan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şehmus Bıçakçı katıldı.

Toplantıda, ilçe merkez ve köylerde ikamet eden fakir ve yardıma muhtaç 168 kişiye ait başvuru dilekçelerinin değerlendirilerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım yapıldığı belirtildi.

Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Vakfımızın oldukça önemli bir görev ifa etti. İlçe merkez ve köylerimizde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımları ulaştırmak için mütevelli heyeti olarak sürekli aktif bir çalışma içerisinde olunması gerekir." dedi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler