“Herkes için güzellik”

“Herkes için güzellik”

       Safir Güzellik Merkezi yetkilileri yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi "2008 yılından itibaren “Herkes için güzellik” felsefesi ile müşterilerine en iyi ve en kaliteli hizmeti vermeyi amaç edinmiş Safir Güzellik Merkezi, Batman, Şırnak, Midyat (Mardin) illerinde faaliyetlerine devam etmektedir. Batman’ın dışa açılmış tek güzellik merkezi olarak Türkiye’nin tescilli tek buz lazer cihazı olan Soprano ICE ile 4 mevsim, acısız ve etkili epilasyon konforunu siz Batmanlıların hizmetine sunan ilk ve tek firmayız.

Güzellik merkezimizde çalışan güler yüzlü ve kendi alanlarında uzman personellerimiz sayesinde; Saç Ekimi, Hydrafacial Cilt Bakımı, Botoks, Dolgu, Kirpik bakımı, 3D Kaş Tasarımı, İğneli Epilasyon, Bölgesel Zayıflama, Dermapen, PRP, Saç Mezoterapisi, Akne Ve Leke Tedavisi gibi birçok hizmeti siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.

Bütün hemşerilerimizden Çin malı taklit cihaz kullanan, ucuz fiyat veren merdiven altı olarak tabir edilen merkezlerden uzak durmalarını tavsiye ediyoruz. Hizmetlerimiz, kampanyalarımız ve projelerimiz hakkında bilgi almak isterseniz Safir plaza 3.kat 307 numaradaki merkezimizde sizi ağırlamaktan memnuniyet duyacağız."

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler