HÜDA PAR’DAN KAYAPINAR’A DESTEK

HÜDA PAR’DAN KAYAPINAR’A DESTEK

Hüda Par Heyeti Batman Objektif Gazetesine,  7. Kuruluş yıl dönümü  münasebetiyle nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Hüda Par Heyetinin Objektif gazetesinin ziyaretinde, Hüda Par İl Başkanı Davut Şahin, İl Başkan Yardımcısı M. Ali Rüzgar, İl Yönetim Kurulu üyesi Hamit Şimşek ve Merkez ilçe teşkilat üyesi Seyfettin Oğuzhan hazır bulundu.  

Hüda Par heyeti, gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çiftçi’yi, tebrik etti.

 İl Başkanı Şahin “ Objektif gazetesinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle sizi ve çalışanlarınızı tebrik ediyor,  Allah’tan muvaffakiyet ve başarılar diliyoruz.”

 

HÜDA PAR’A GEÇEN KAYAPINAR’A İMECE USULÜ DESTEK

 

2019 Yerel Seçimine  Saadet Partisinden  Batman'ın Kayapınar Belde Belediye Başkan adayı olarak girip kazanan Samir Özhan, daha sonra Saadet Partisinden istifa ederek, Hüda Par’a geçti.

 

Batman'a bağlı Kayapınar belde belediye başkanı Samir Özhan’a Hüda Par tam destek olma kararı aldı. İl Başkanı Davut Şahin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

 Şahin “ Samir Özhan kardeşimiz partimizin duruşu ve ilkelerini benimsediği için Hüda Par’a geçiş yaptı. Bizde Hüda Par olarak, başkanımız yanında yer alacağız. Belediye Başkanımız Samir Özhan’ın Kayapınar için hazırladığı projeleri hayata geçirmesi konusunda tam destek olacağız.

Parti olarak gerekirse imece usulü ile gönüllü ve el birliği ile beldenin eksiklerini giderek, Kayapınar beldesine hizmetlerin en iyisini sunmaya gayret edeceğiz İnşallah.” Dedi.

 

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler