İMAM - HATİP LİSESİ MEZUNLARINDAN AHDE VEFA ÇAĞRISI

İMAM - HATİP LİSESİ MEZUNLARININ YETKİLERDEN TALEBİ

Batman İmam - Hatip lisesi mezunlarının, yetkililerden bir talebi var.
 
 İmam Hatiplilerin, yakın zamanda vefat ederek Hakkın Rahmetine kavuşan iki isim için, yetkilerden bir beklentileri var.
İmam Hatip Lisesi mezunları.  Başta Batman Valisi ve Batman Belediyesi Başkan Vekili Hulusi Şahin  olmak üzere, siyasilerden ve tüm yetkililerden, Batman için değerli olan iki ismin yaşatılması hususunda talepleri var.  
 
Geçtiğimiz günlerde vefat eden Salih Günaydın ve geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Ercan Gün, isimlerinin yaşatılması, ailelerini, sevenlerini ve tüm Batmanlıları sevindereciği,  bu iismlerin bir yerde kullanılnası doğru ve yerinde bir karar olacağını ifade ederek, kanuoyunda sevilen isimler olmakla birlikte görevlerini de layıkı ile yerine getirmiş iki mümtaz şahsiyettir. Bu iki ismin değerlendirilmesi bizleri içtenlikle sevindirecek, dediler.
 
 
SALİH GÜNAYDIN : 3 Ekim 2020 tarihinde vefat eden Salih Hoca, 1976- 1977 Eğitim - Öğretim yılından itibaren Batman İmam-Hatip Lisesi müdürlüğü görevinde bulundu. Bir dönemde Batman Lisesi Müdürlüğü görevini yürütmüştü. Eğitim camiasının duayeni  ve çok değerli bir isimdi. Görev yaptığı yıllarda uyguladığı disiplli eğitim i ile adından söz ettirmşti.
 
 
 ERCAN GÜN : Batman Belediyesi personellerinden ve belediye eski başkan yardımcısı olan Ercan Gün 8 Haziran 2019 tarihinde vefat etmişti.  
Batman Belediyesi'nde çeşitli kademelerde görev alan ve İçişleri Bakanlığı tarafından Kayyum olarak görevlendirilen Ertuğ Şevket Aksoy'un da Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ercan Gün görev başında vefat etmişti. (Objektif Haber)
 

2 Yorum

Mehmet Naim

Mehmet Naim

11 Aralik 2020
Sonuna kadar bu fikri destekliyoruz. Emeği geçecek tüm değerli kardeşlerimizden Allah razı olsun

Mehmet ekin

Mehmet ekin

14 Aralik 2020
Salih günaydın benim hocam Ercan gün okul arkadaşım ikisinde allahtan rahmet diliyorum isimlerinin yaşatılması imam hat

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler