İSTANBUL’DA SEYYİT BİLAL ETKİNLİĞİ

İSTANBUL’BAĞCILAR'DA SEYYİT BİLAL ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR

11 Etlül 2022 pazar günü saat 18.00'de Seyit Bilal'i Anma konferansı düzenlenecek.
 
Konferansa,  Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, Mardin Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necat Keskin katılım sağlayacak. 
 
Programın Moderatörlüğünü Doç.Dr. Abdulkadir Turan yapacak. 
BADER – Batmanlılar Derneği ve Batman Seyyit Bilal Vakfı’nın organize ettiği Seyyit Bilal’i Anma konfetansı Pazar günü saat : 18:00’de Bağcılar belediye kültür merkezi'nde düzenlenecek.
 
 
 
 
BADER – Batmanlılar Derneği Başkanı Mustafa Kaya konferans ile ilgili Objektif Gazetesine yaptığı açıklamad şunları söyledi.
 Kaya “İstanbul'daki tüm Batman Dernek başkanlarımızı tek tek aradım,  kendilerini konferansa davet ettim.  Allah razı olsun hepsi olumlu  karşıladılar,sevinçle karşıladılar. Birlik beraberliğin güzel olacağını söylediler. 
Tüm Batmanlı hemşerilerimizi programa davet ediyoruz. Allah'ın izniyle biz Batman olarak büyük bir aileyiz hep beraber daha güçlü olacağız.”
 
 
Açıklamasının devamında Kaya “ Önümüzdeki sene Allah izin verirse İstanbul'un büyük meydanlarından bir tanesinde görsellerimizle beraber Batman, Hasankeyf ve Seyyid Bilal görsellerini sergilemekle birlikte,  10.000 kişilik yemek dağıtımımız olacak Seyit Bilal hazretleri türbesinde yapıldığı gibi istanbul'un büyük meydanlarından bir tanesinde bu kutlama olacak İnşallah öyle bir kararımız var.” İfadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler