KADIN BULUŞMALARI ŞAFAK MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

KADIN BULUŞMALARININ 9’UNCUSU ŞAFAK MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

Batman Belediyesi tarafından ‘Çözüm Kadının Elinde ve Gücünde’ temasıyla düzenlenen Kadın Buluşmaları’nın 9’uncusu Şafak Mahallesi’nde gerçekleştirildi.
 
 
Batman Belediyesi koordinesinde, Şafak Mahallesi Millet Bahçesi’nde bulunan Şafak Taziyeevi’nde gerçekleşen toplantıya; mahalle sakini kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ‘Kadın Buluşmaları’ toplantısında kadınlar tek tek söz alarak sorun ve taleplerini dile getirdiler.
 
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp’in katılım sağladığı toplantıda; Batman Belediyesi Konuk Evi Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik görevlileri, İl Sağlık Müdürlüğü KETEM ekipleri, mahalle sakinlerine bilgilendirmede bulunarak ilgili kurumlara iletmek üzere dilek, talep ve şikâyetleri topladı.
 
Toplantıda Batman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru tarafından ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ ve ‘UYUMA’ projelerinin tanıtımı yapıldı, ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü Kanser Erken Teşhis ve Tanı Merkezi olarak (KETEM) uzmanları tarafından kadınlara kanser konusunda bilgilendirmede bulundu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler