Kozluk köy yoluna beton asfalt

Kozluk köy yoluna beton asfalt

Kozluk Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı'nca ihaleye çıkarılan Akçakışla, İnişli, Kaletepe (İnanlı Mezrası) ve Yazpınar Köylerinde; Beton Yol yapım, Bsk Asfalt Kaplama ve Hendek yapım çalışmalarına başlandı.

Yazpınar köyünde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclis üyeleri Burhan Saran ve Yılmaz Özkanat “Çalışmalarımız Ramazan ayında da devam ediyor. Daha önceden ihalesini yaptığımız hizmetlerin birçoğu yüklenici firmalar tarafından yapılmaya başlandı. Batman İl Genel Meclis üyeleri ve Kaymakamlık Birlik komisyonu üyeleri olarak hizmetlerin Kozluk ilçemize kaydırılması için yoğun bir çapa içerisindeyiz” dediler.

HER ALANDA HİZMETLER YAPILIYOR

Köylerimizde yapımı süren hizmetleri, yerinde kontrol ettiklerini söyleyen Burhan Saran; “Köylere hizmet götürme birliği olarak, (yol açma, asfalt kaplama, yol sanat yapıları, köy içi kilit parke döşeme, içme suyu şebekesi, hendek yapımı ve taziye evleri gibi, pek çok alanda köylerimize hizmetler sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Aydiş Mühendislik ve Yazpınar Köy Muhtarı Mehmet Zeki Boral ile köy yolunun asfalt kaplama işini yerinde inceleyen Kaymakamlık Birlik Komisyonu üyelerinden Burhan Saran, Yılmaz Özkanat ve Muhtar Mahfuz Aydın; “Çalışmaların sağlıklı tamamlanabilmesi için saha çalışmalarımız devem edecek” dediler.  Köy Muhtarı Mehmet Zeki Boral, “Köy yolumuzun asfalt kaplama işi için gerek ilde, gerekse de ilçede emeği geçen herkese, köy halkı olarak şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler