Kozluk ta 23 Nisan Coşkusu

Kozluk ta 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülke genelinde olduğu gibi Kozluk'ta da coşkuyla kutlandı. 
 
Kozluk'taki kutlamalar Kozluk Hükûmet Konağı Bahçesi'ndeki Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başladı. 29 Ekim İlkokulu Konferans Salonu'nda devam eden kutlamalara Kaymakam Vekili Sason Kaymakamı Abdullah ÖZADALI, Kozluk Kaymakamı Osman BİLİCİ'nin  Eşi Filiz BİLİCİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TOPRAK, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TOPRAK, günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmadan sonra 75. Yıl İlkokulu öğrencilerinden Diana TEK ve Muhammed Emir KONUK, “Dünya Çocuk Günü” adlı şiiri okudular. Hürriyet Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan orkestra grubu gösterisinden sonra 75. Yıl İlkokulu öğrencileri “Türkiyem” adlı gösteriyi; 75. Yıl Ortaokulu öğrencileri de “Harmandalı” oyununu sundular. Program, Bekirhan Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi ile sona erdi.
 
Program çıkışında Hürriyet İlkokulu 2. Sınıf öğrencilerinin yazdığı "Yazdıkça Yazıyorum" adlı kitabın imzalanması için kurulan kitap standına da büyük bir ilgi gösterildi

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler