MEHMET AKİF ERSOY ANILDI

MEHMET AKİF ERSOY ANILDI

Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan İstiklal Marşı’nın Kabulünün 101. Yıldönümü ve İstiklal Savaşını, muhteşem mısralarıyla ebedileştiren Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.
 
 
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programa; Batman Valisi Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Başkaya, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, kamu kurum yöneticileri, siyasi partilerin il başkanları, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
 
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, açılış konuşmasının ardından öğrenciler tarafından okunan şiir ve oratoryo sunumu ile devam etti.
 
Gösterilerin ardından İstiklal Marşı’nın Kabulünün 101. yıldönümü nedeni ile düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile program sona erdi.
 
 
 
 
   

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler