MOBİL FOTOĞRAF YARIŞMASI

BATMAN CEBİMDE MOBİL FOTOĞRAF YARIŞMASI

Batman il Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Batman ve ilçelerinin doğal güzellikleri ile kültürel, doğa, sanat, gastronomi ve diğer güzelliklerini, zenginliklerinin tanıtımına katkı sunmak amacıyla ‘BATMAN CEBİMDE MOBİL FOTOĞRAF YARIŞMASI ”başlattı. 
 
Doğasından insanına kadar tüm özellikleri ve yılın her günü büyüleyen güzellikleriyle Batman’ın tüm güzelliklerini ölümsüzleştirmek ve insanları fotoğraf sanatına özendirmek, ayrıca fotoğrafçıların objektiflerinden yansıyan eserlerini toplumla paylaşmaya aracı olmak, onların motive olmasına katkıda bulunmaktır. Çevresinde olan biteni, mevsimleri, güzel vakitleri takip eden fotoğraf sanatçıları için de güzel kareler yakalamak amacıyla bu yarışmayı başlattıklarını ifade eden Batman Kültür ve Turizm İl Müdürü A. İhsan ASLANLI, amatör, profesyonel tüm fotoğraf meraklıları ve sanatçılarını yarışmaya katılmaya davet etti.
 
1-28 Şubat tarihleri arasında çekilen fotoğrafların istenilen mail  [email protected] adresine gönderilmesi ve Kültür Turizm il Müdürlüğünün sosyal medya sayfalarında paylaşılması ile yarışmaya katılım sağlanıyor. Katılımcıların temasını konu alan fotoğraf(lar)ı @seyyahbatman,  @iktm72 etiketi (fotoğraf üzerine veya açıklama kısmına) ve #batmancebimde hashtagi ile Instagram veya Twitter hesabı üzerinden paylaşması gerekir. Yarışmanın sonucunun 7 Mart 2022 tarihinde açıklanması planlanırken yarışmada derece alan birinciye 2.000 TL, İkinciye 1.500 TL ve üçüncü gelen yarışmacıya 1.000 TL para ödülü ile ödüllendirilecek.
 
 
YARIŞMA LİNKİ 
 
fbclid=IwAR2vYbDDTQWdBRVD6SuQcHxLrPhmRTuFJbm7eQNZpf-j722qvuZNv-AMC1k

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler