MÜSİAD BATMAN VİZYONER-21 PROGRAMINA KATILDI

MÜSİAD BATMAN VİZYONER-21 PROGRAMINA KATILDI

 
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Batman şube Başkanı Aladdin İraz ve üyelerden oluşan kalabalık bir heyetle, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Katılımlarıyla Haliç Kongre Merkezinde Gerçekleştirilen Dijitali, İklimi, Girişimi, Dönüşümü Fark et konulu VİZYONER-21 programına katıldılar.
 
 
Konuyla ilgili açıklama yapan MÜSAD Batman başkan İraz, Dönüşümü ve gelişmeleri fark etmenin önemine değinerek, Dünya her alanda özellikle Dijital, Makinalaşma ve yapay zekâ, İklim değişikliği ile  büyük bir dönüşüm içerisinde , biz iş insanlarının sanayide teknolojide kısacası hayatımızın her alanında gelişen değişimi süratle takip etmemiz aynı zaman da vakit kaybetmeden işletmelerimizi yapılan ve yapılacak değişime hızlıca uyarlamamız gerekmektedir. Dünyada hızlıca gelişen yaşamımızın her alanına yerleşen özellikle sanayi ve üretim alanlarında gelişen teknolojiyi, dijitali, yapay zekayı takip etmemiz gereklidir. Bu şekilde üretimimiz ve yatırımlarımız artacak, değişimden ve gelişmelerden uzak bir sanayici, üretici veya çiftçi kazanç elde etmez gün geçtikçe küçülür ve ortadan kaybolur.  Dedi 
 
 
MÜSİAD vizyoner21 Programı, 2011 Nobel Barış Ödülü sahibi “Demir Kadın” olarak anılan Tabakla Karman, Steven Kong, Prof. Dr. Temel Kotil, Prof. Dr. Kemal Sayar ve Prof. Dr. Sadettin Ökten’in konuşmalarıyla   NFT sergisi. Teknolojik ürünlerin ve uçan araba aircap’ ın tanıtımı ile yapıldı.
 
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler