NASIROĞLU ‘40 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ’

FERHAT NASIROĞLU ‘40 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ’

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, İl Başkanı Akif Gür ve milletvekili adayları gazetecilerle bir araya geldi.
 
Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, seçim sürecinde yoğun çalışma içerisinde olan gazetecilere teşekkür ederek sözlerine başladı. Amacının memlekete ve insanlara hizmet etmek olduğunu belirten Nasıroğlu, işsiz insanlara istihdam alanı oluşturmayı hedeflediklerini kaydetti. "Biz bir şeyi programımıza koyduğumuzda ona inanarak o maddeyi gerçekleştirmeye çalışırız” diyen Nasıroğlu, “Uçuk kaçık projelerimiz yok. Vaatlerimiz yere basan ve Batman'ın en temel sorunlarına cevap veren maddelerdir. Batman'ın temel sorunlarını tespit ettik ve adım adım çözeceğiz. Bu iddia ile yola çıktık ve çözeceğimize de inanıyoruz. Benim en büyük vaatlerimden biri 3 tane OSB kurmak. Bunu arkadaşlarımızla beraber istişare ettik ve ziyaretlerde bulunduk. 40 bin kişiye istihdam sağlayacağız" diye konuştu.
 
 
“YATIRIMCIYA KIRMIZI HALI SERECEĞİZ”
 
Sanayinin kalbinin attığı Organize Sanayi Bölgesinde büyük yatırım talebiyle karşı karşıya kaldıklarını ve  birçok OSB’de yatırım yapacak yerin  kalmadığının altını çizen Nasıroğlu, "Yatırım yapmak isteyip de yer bulamayan iş insanlarının bu söylemi beni çok yaralıyor ve üzüyor. Bir iş insanına yer bulamıyorsak bu bizim büyük bir eksiğimizdir. Biz yatırımcıya kırmızı halı sereceğiz ve onların sorunlarını çözeceğiz. Yeter ki yatırım yapsınlar. Bizim bu süreci iyi değerlendirmemiz lazım  ve iş insanları olarak bir araya gelip petrokimya alanında Batman'da bir tesis kurmamız gerekiyor. Bu son derece katma değeri yüksek ve kıymetli bir alandır. İkinci bir husus da teknolojidir. Bizim Batman'a istihdamın yanı sıra katma değeri yüksek başka alanlar da bulmamız lazım. Bu da teknolojidir. Eski Devlet Hastanesini yıktık ve oraya Necat Nasıroğlu Vakfı olarak bilim merkezini kuruyoruz. Batman Üniversitesi'nde de Teknokent projesini devreye koyduk. En büyük hayallerimden biri de bilgisayar ya da telefonun tuşuna basan bir gençlikten ziyade o programları ve aplikasyonları yapabilen bir gençlik” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler