NASIROĞLU "BABAM ÇOK ÇALIŞIR ÇOK PROJE ÜRETİRDİ"

Milletvekili Nasıroğlu “Rahmetli babam çok çalışıp proje üretirdi”

Batman’da Türkiye’nin en büyük sosyal sorumluluk projesi kapsamında örnek şahsiyetler, ilkokul düzeyindeki çocuklar tarafından canlandırıldı.
 
Necat Nasıroğlu İlkokulu’nda Türkiye’nin en büyük sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Tarih Yazan Çocuklar’ projesi yapıldı. Yapılan etkinlikte rahmetli Necat Nasıroğlu’nun hayatı da canlandırılırken projede yer alan 100 önemli şahsiyet arasında bulunan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi, Sezai Karakoç, Nasrettin Hoca, Fatih Sultan Mehmet, Nene Hatun ve Aziz Sancar gibi bir çok önemli şahsiyetin hayatı da canlandırıldı. Program da çocuklar okudukları kahramanların karakterlerine bürünüp canlandırmalar yaparak hem öğrendiklerini sergiledi hem de eğlenceli vakit geçirdi. Çocukların sanal ve sahte kahramanlar yerine tarihe mal olmuş değerli şahsiyetleri tanımaları ve milli bilinç kazanmaları amacıyla gerçekleştirilen projede konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, çocukların 100 Türk büyüğünü resmettiği, şiirleştirdiği ve oyunlaştırdığı etkinliği anlamlı bulduğunu söyledi.
 
 
“BATMAN’A DEĞER KATAN BİR NESİL OLMALI”
 
Binaları ve okulları yaparken güçlü karakterli ve inançlı nesillerin yetişmesini amaçladıklarını belirten milletvekili Ferhat Nasıroğlu,”Bu nesil teknolojiyi iyi kullanabilen, okumayı seven, arkadaşlarıyla ikili ilişkilerini güçlü tutan ve Batman’a değer katan bir nesil olmalı. Babam rahmetli okula gitmemiş. O yüzden okumaya çok önem verirdi. Babamız gibi bizde eğitime önem veriyoruz. Babamızın adını taşıyan bu okulda başarılı öğrencilerin yetişmesini istiyoruz. Geçtiğimiz günler de rahmetli babam Necat Nasıroğlu’nun ölümünün 6 yıl dönümüydü. O hayatında hep çalışma, üretme, istihdama katkıda bulunmak ve yeni nesile iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıp projeler üretirdi.  Babam hayata geçirdiği tüm yatırımlarda çocuklarımızın ve gençlerimizin kendilerini geliştirebilmeleri, sosyal becerilerini arttırmayı, donanımlı bireyler olarak

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler