NASIROĞLU, PARTİLİLERLE BULUŞTU

NASIROĞLU, PARTİLİLERLE BULUŞTU

Hafta sonunda Batman'a gelen ve  AK Parti il binasında partililerle buluşan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman gündemini ve Ankara'daki girişimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
AK Parti il yönetimi  ve partililerle bir araya gelen Milletvekili Nasıroğlu, Filistin'e yapılan katliamı, Batman Belediyesinin çalışmalarını, OSB süreci, Batman'a giriş - çıkış yolları, kentin içme suyu projesi, hızlı tren ve teknoloji alanındaki konuları ele aldı. Partililerle bir araya gelen ve yaklaşık olarak 20 günü aşkın bir süreden beri İsrail'in  Gazze’ye yönelik yapmış olduğu menfur ve insanlık dışı saldırıları hakkında konuşan Milletvekili Nasıroğlu, İsrail’in dünya savaş kurallarını hiçe sayacak kadar çığırından çıkardığını,  savaş suçu işlediğini ve dünyanın buna seyirci kaldığını söyledi.   Nasıroğlu, "Bizi en çok üzen batının ve Avrupa Parlamentosunun yaşananlara sessiz kalmasıdır. Avrupa parlamentosunun sivillerin hunharca katledilmesine sesini çıkarmayıp aksine destek vermesini hayretle izliyoruz. İnsan hakları konusunda nutuk atan Batı medyası ve Batı yetkilileri yaşanan zulme sessiz. İnanıyorum ki zulüm payidar olmaz'' dedi.
 
 
“BELEDİYE'NİN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYAN”
 
Batman'a yapılacak yatırımlar ve Ankara'daki girişimleri hakkında  bilgilendirmelerde bulunan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Batman Belediyesi'nin çalışmaları takdire şayan” dedi. Belediyenin alt yapı, üst yapı, spor, alanları, yeşil alanlar, taziye evi hizmeti, sosyal etkinlikler ve belediyecilik hizmetlerinin övgüye değer olduğunu ve Batman Belediyesinin büyük hizmetler başardığının gurur verici olduğunu söyledi. Nasıroğlu, "Çöpten çıkan metan  gazından elektrik üretimi gerçekleştiren, 2023-2024 eğitim öğretim yılında Batman Üniversitesi'nde okuyan 16 bin öğrencinin yemek ücretini karşılayan,  şehrimizi kitaplarla buluşturmak suretiyle her sene yapılan kitap fuarlarıyla çocuklarımızın ufkunu açan, saygın yayınevlerini ve tanınmış yazarları  Batmanlılar ile buluşturan, nice güzel sosyal ve kültürel işlere imza atan Batman Belediyesi'nin örnek yöneticilerini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler