OBJEKTİF KUTLANIYOR

OBJEKTİF KUTLANIYOR

Sayın:
Yüksel ÇİFTÇİ
Batman Objektif Gazetesi İmtiyaz Sahibi
 
 
Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar,  yayın hayatınızda başarılar dilerim.
 
Hulusi ŞAHİN
        Vali
******
 
 
SAYIN YÜKSEL ÇİFTÇİ
“3 Mart 2014 tarihinde yayım hayatına “merhaba” diyen Batman Objektif Gazetesi, Batman Basın camiasına renk katmış ve günümüze kadar sürdürmüş olduğu yayım politikası ile hak ettiği konuma gelmiştir. Yayımladığı yorum ve haberlerle kentimizin gelişmesine katkı sunan, halkımızın dilek ve taleplerini dile getiren ve vatandaşlarımızın temel hakkı olan haber alma hakkının sunumunda üzerine düşen sorumluluğu 6 yıldır aralıksız yerine getirmiştir. Şahsınızda bu başarılı çalışmalara katkı sunan bütün ekibinizi ve gazetenizin yıldönümünü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dileriz”
 
Songül KORKMAZ - Dr. Mehmet DEMİR
Batman Belediyesi Eş Başkanları
*************
 
 
Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim. 
 
Dr. Mehmet Hakan PAMUKÇU
 Batman İl Sağlık Müdürü 
************
 
 
Basın kuruluşları toplumu bilinçlendiren, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde büyük bir role sahiptir. Objektif Gazetesinin 7 yıldan bu yana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. 7 yıl önce çıktığı yolda belirlediği yenilikçi, dinamik, saygın, cesur gazetecilik rotasında durmadan ilerlemeye, Tüm kesimlere tarafsız kalarak doğru ve ilkeli habercilikten asla ödün vermemeye çalışan objektif Gazetesinin kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm emeği geçenleri ve gazete çalışanlarını kutlar, başarılarla dolu nice yıllar dilerim”
 
  AK PARTİ BATMAN İL BAŞKANI A. AKİF GÜR
****************
 
 
 
Objektif ve tarafsız haber ilkesi ile, 6 yayın yılını geride bırakarak, 7 yaşına giren Batman Objektif Gazeetsini kutluyor, Yüksel Çiftçi nezdinde tüm ekibini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
 
PROF. DR. GÜLRİZ KOZBE
BATMAN ÜNİVERSİTESİ
********************************
 
Değerli, Batman Objektif Gazetesi çalışanları;
Vatandaşlarımızın sesi olmakla toplumun takdirini ve saygısını kazanan basın kuruluşları
Doğru ve ilkeli haber yayını anlayışıyla da bir kamu hizmetini yerine getirmektedirler.Bu itibarla; Başarı ve hizmetlerinizin devam etmesi temennisiyle;
 6.yılını geri de bırakan “Batman Objektif Gazetesi” nin tüm çalışanlarını tebrik eder, 7. kuruluş yıldönümünüz Kutlu Olsun.
 
  Namet Sırlan
 MİSİAD Batman İl Başkanı
********************
 
 
Batman Objektif Gazetesinin 7. Yayın yılını kutluyorum. Şahsınızda tüm gazete çalışanlarını tebrik ediyor, objektif bakış açınızla nice başarılı yıllar diliyorum.
 
ŞEHMUS YILMAZ
YEŞİLAY BATMAN ŞUBE BAŞKANI
**************
 
 
Batman Objektif Gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nice mutlu yıllar dilerim.
 
Saygılarımla,
 
Mert Aybars
MESE İletişim Danışmanlığı
************
 
 
Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim. 
 
Mehmet Fırat BATMAN 
Saadet Partisi İl Başkanı
*************
 
 
6. Yayın yılını geride bırakıp, 7. Yayın yılına giren, objektif Gazetesini tebrik ediyor, Yüksel Çiftçi ve ekibini kutluyorum.
 
ERCAN ATAY
BATMAN ÇALIŞAN GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI
--------------------------------------------------------------------
 
Batman Objektif Gazetesi’nin 7. Yayın yılını kutluyor, tüm çalışanlarına başarılar diliyorum.
 
BARIŞ ARSLAN
ÇAĞDAŞ GAZETESİ
**********
 
 
7. yayın yılına giren Batman Objektif Gazetesi’ni tebrik ediyor, nice başarılı 7 yıllar diliyorum.
 
M. ŞAH AYAZ
EXPRESS GAZETESİ
*********
 
 
Objektif bakış açısıyla, 6 yılı geride bırakarak, 7. Yayın yılına merhaba diyen, Objektif Gazetesini kutluyor nice başarılı yıllar diliyorum.
 
HATİCE TÜRKAN
SONSÖZ GAZETESİ
*************
 
3 Mart 2014 yılında yayın hayatına başlayıp, 7. Yıl dönümünü kutlayan, Objektif Gazetesini tebrik ediyor, Yüksel Çiftçi şahsında tüm ekibine nice başarılı 7 yıllar diliyorum.
 
HAYRETTİN BAŞARAN
SMMM ODA BAŞKANI
*************
 
 
Petrol kentimizin güzide gazetelerinden, Objektif’i 7. Yıl dönümü münasebeti ile kutluyor, tüm emekçilerine başarılar diliyorum.
 
NEDİM ARSLAN
PETROL GAZETESİ
*************
 
 
Basın ilke, ahlakından ve objektif bakış açısından taviz vermeden, 6. Yayın yılını geride bırakıp, 7 yaşına giren ilimizin seçkin gazetelerinden, Objektif Gazetesi’ni kutluyor, yüce Allah’tan tüm çalışanlarına başarı dolu nice yıllar diliyorum.
 
ABDULBAKİ POLAT
GELECEK PARTİSİ BATMAN İL BAŞKANI
 
*******************************************
Batman’ımızın saygın gazetelerinden olan Objektif Gazetesini kuruluş yıl dönümünde kutluyor, tüm çalışanlarına başarılar diliyorum.
 
ERCAN ARSLAN
MEZOPOTAMYA HAVZASI GAZETECİLER VE YAYINCILAR CEMİYETİ BAŞKANI
***********
 
 
7. yaşına giren Batman Objektif Gazetesi’ni kutluyor, tüm emekçilerini tebrik ediyor, başarıları dolu yıllar diliyorum.
 
HACI ŞİRİN YILMAZ
TRT BATMAN TEMSİLCİSİ
***********
 
 
Objektif Gazetesi’nin 7. Yıl dönümü nedeniyle sizleri ve çalışanlarınız tebrik ediyor, ifade ve basın özgürlüğünün sağlandığı nice yıldönümleri ve başarılar diliyoruz.
 
AZİZ ÖZDEMİR – PAK BATMAN İL BAŞKANI
**************
 
 
Batman basın camiasında saygın bir yer edinen, Objektif’i tebrik ediyor, yüce Rabbimden başarı dolu yıllar temenni ediyorum.
 
MUHYEDDİN BEYCA
ANADOLU AJANSI BATMAN MUHABİRİ
**************
 
Objektif Gazetesinin yeni yıl dönümünü kutluyor, tüma çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum
 
RECEP OKUMUŞ
REEL ARAŞTIRMA VE DANIŞMANLIK 
*************
*************
 
Batman'da günlük olarak yayın hayatını sürdüren, yaptığı başarılı haber, yorum ve röportajlarıyla okuyucularının gönlünde taht kuran, OBJEKTİF GAZETESİ'nin yeni yılını kutlar, başta gazetenin çıkmasında emeği geçen, Sayın Yüksel Çiftçi'ye ve tüm emekçilere başarılar diliyorum.
 
Mehmet Şafi ÖZPERK
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü
********************
 
Batman Objektif Gazetesi'nin 7. Yayın yılını kutluyor, Gazetenin İmtiyaz Sahibi Yüksel Çiftçi ve tüm emekçilerine nice 7 yıllar ve başarılar diliyorum.
 
UĞUR KAPUCİ
BATMAN PUSULA GAZETESİ
***********************
 
Şehrimizin güzide basın kuruluşu, Batman Objektif Gazetesi'ni 7. yıl dönümünü münasebetiyle kutluyorum. Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çiftçi nezdinde, gazetenin tüm çalışanlarını tebrik ediyorum.
 
MEHMET SALİH KAPLAN 
BATMAN ESNAF VE SANTAKARLAR ODALAR BİRLİĞİ BAŞKANI
*********************
 
6.Yayın yılını geride bırakıp, 7. yayın yılınıa giren, Batman Objektif Gazetesini kutluyorum. İmtiyaz Sahibi Yüksel Çiftçi Şahsında tüm gezete emekçilerini tebrik ediyorum.
 
NİZAMETTİN İZGİ 
GAZETECİ 
*********************
 
İmtiyaz Sahipliğini ve Yazı İşleri Müdürlüğünü Yüksel Çiftçi'nin yaptığı, Batmanın günlük gazetelerinden Batman Objektif Gazeetsinin kuruluşunun 7. yıl dönümünde kutluyor, tüm çalışanlarına başarılar dilyorum. 
 
M.ALİ ASLAN 
BATMAN ESKİ MİLLETVEKİLİ
***************************
 
7. Kuruluş yıl dönümünde, Batman Objektif Gazeetsini kutluyor, nice başarılı yayın yılları diliyorum.  
 
NİMET DAL
DEMOKRAT GAZETESİ
***************************
 
 
 
 

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler