Öğrencilerden "Halep’e Ses Ver" kampanyası destek

Batman Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri, ‘Halep’e Ses Ver’ temasıyla başlattıkları kampanyayla elde ettikleri geliri Haleplilere bağışladı.

Batman’ın Gültepe Mahallesi'nde bulunan Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri, ‘Halep’e Ses Ver’ kampanyasında elde ettikleri geliri Kızılay Batman Şubesi aracılığı ile Halep’teki mazlumların ihtiyaçlarını karşılamak üzere yetkililere teslim etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılay Şube Başkanı Ali Tezdiğ, “Çocukların kendi aralarında harçlıklarından biriktirdikleri paraları bize teslim ederek Halep’te ki soydaşlarına ulaşmasını istediler. Allahın izni ile bize emanet ettikleri yardımın son kuruşuna kadar yerine ulaştıracağız. Gençlerin yetişkinlerden daha duyarlı davranmaları bizi mutlu etmiştir. Gençlerimize ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederim.” dedi.

Anlamlı kampanyayı başlattıkları için öğrencileriyle gurur duyduğunu söyleyen Okul Müdürü Abdulbaki Gümüş, “Çocuklarımızdan böyle bir kampanya yapmak istediklerine dair talep geldi. Bizde çocukların ağabeyleri olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını teşvik ettik ve destekledik. Kampanyaya destek veren bütün öğrencilere teşekkür ederim.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler