PERİHAN SAVAŞ BATMAN’DA

PERİHAN SAVAŞ BATMAN’DA

YEŞİLÇAM EFSANESİ SEVENLERİYLE BULUŞTU
 
Türk sinemasının duayeni ve Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden Perihan Savaş, Batman Belediyesi tarafından düzenlenen programda sevenleriyle söyleşi gerçekleştirdi.
 
Batman Belediyesi mart ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşi programında sevenleriyle bir araya gelen Perihan Savaş, tiyatro oyunculuğundan sinemaya uzanan hayat serüvenini ve rol aldığı 125 farklı sinemaya dair merak edilenleri paylaştı.
Sunuculuğunu sinema yazarı Suat Köçer'in yaptığı söyleşi programında seyirciler usta oyucu Perihan Savaş’a, sinema ve oyunculuk ile ilgili merak ettikleri konularda sorular sordu. Seyircilerin sorularını içtenlikle cevaplayan usta oyuncu Perihan Savaş, sinema ve oyunculuk konusunda sevenlerine tavsiyelerde bulundu.
Söyleşi programının sonunda Türk sinemasında büyük izler bırakan usta oyuncu Perihan Savaş’ı Batman'da ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, Yeşilçam efsanesine teşekkür ederek çiçek takdim etti.
 
Sosyal Medya Spotu: Türk sinemasının duayeni ve Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden Perihan Savaş, Batman Belediyesi tarafından düzenlenen programda sevenleriyle söyleşi gerçekleştirdi.
 
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler