PETROL CİTY AVM YÖNETİMİ BASINLA BİRARADA

PETROL CİTY AVM GAZETECİLERLE BULUŞTU

28 Ekim Günü açılış kurdelesini keserek kapılarını Batmanlılara açan Petrol City AVM, yerel ve ulusal basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.
 
 
Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezi konumunda olan Petrol City AVM, Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı’nda açıldı.  AVM’nin yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. AVM’de açılan KİKA Kitap Kırtasiye’de düzenlenen programda Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, Başkan Yardımcısı Orhan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Filiz ve Avukat Selman Okçu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
 
550 MİLYON’LUK YATIRIM YAPTIK
 
Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş “40 iş insanı ile ortaklaşarak AVM’yi yaptık. Hamidi Ailesi de ortaklar arasına girecek. Son 1 yılda inşaat maliyetleri katlanarak arttı. Hem dövizin yükselmesi hem inşaat maliyetlerinin katlanması, maliyetleri arttırdı. Arsa değeri ile birlikte 550 milyon TL’lik bir yatırım oldu. Güneydoğu’nun en yeni ve kapsamlı projesi olara, 35.000 m2 kiralanabilir alanı ve 30’u Batman’da ilk olmak üzere toplam 102 mağaza yer alaca. Hipermarket, elektronik market, çocuk eğlence alanları, Cinemart Sinemaları ve toplamda 1.500 kişilik oturma kapasiteli yeme – içme alaları ile yaşam alanı olacak. 80 adet seçkin mağazadan oluşuyor.  3.200 m2’lik yeşil teras alanıyla, alışverişin yanında sosyalleşmeye de olanak sağlayacak” dedi.
 
 
“YAPILMAMIŞ ETKİNLİKLERİ YAPACAĞIZ”
 
AVM Pazarlama Müdürü Arzu Şavluk da “Yıl boyunca sürekli kültür sanat etkinlikleri çalışmalarımız olacak. Daha önce yapılmamış etkinlikleri yapacağız, daha önce gelmemiş yazarları ve sanatçıları Batman’a getireceğiz” ifadelerini kullandı.

1 Yorum

Faik KAYNAK

Faik KAYNAK

01 Kasim 2021
AVM ler kapitalizmin mabedleridir .. Bunların yerine üretim merkezleri/ fabrikalar kursaydiniz ya .. Binlerce insana e

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler