RADYO YÜKSEL’DE “İFTARA DOĞRU”BAŞLIYOR

RADYO YÜKSEL’DE “İFTARA DOĞRU”BAŞLIYOR

RADYO YÜKSEL’de uzun yıllardır her ramazan ayında yayınlanan ve Batmanlıların büyük beğeni ve taktirini kazanan “İftara Doğru” programı bu yılda dolu dolu geliyor. 
 
MÜFTÜ TURGUT ERHAN PROGRAM KONUĞU
 
Radyo Yüksel yönetimi ve Batman İl müftülüğünün ortak hazırladıkları Ramazan programı,  “İftara Doğru”nun   ilk konuğu,  Batman il Müftüsü Turgut Erhan olacak. Erhan’ın katılacağı program 23 Nisan 2020, Perşembe günü, saat : 17:30’da 
 
 
RAMAZAN BOYUNCA “İFTARA DOĞRU”
 
Ramazan ayına girmeden hazırlıklarına başlanan İftara Doğru programı, Ramazan ayı boyunca sürüyor. 
Ramazan ayının ilk gününden başlayıp Ramazan Bayramı arifesinde son bulan iftara doğru programına, İl müftüsü, ilçe müftüleri, vaiz ve imam hatiplerin, hazırladıkları konular dinleyicileri ile paylaşılıyor.  Her gün farklı konukların ele aldıkları farklı konular ile ilgili dinleyicilerinden gelen sorular da yanıtlanıyor. Radyo Yüksel dinleyicileri, günün konusu ile ilgili merak ettikleri soruları sorma fırsatı buluyor.
 
YUSUF TEKİN İLE İFTARA DOĞRU
 
Radyo Yüksel’de Yayın Yönetmenliği, Muhasebe Müdürlüğü ve uzun yıllar program yapan, yetenekli sunucu Yusuf Tekin, Ramazan boyunca yayınlanacak olan “İftara Doğru” programını sunacak.
 
Yusuf Tekin’in sunacağı “İftara Doğru” programı her gün 17:30 - 20:00 saatlerinde Radyo Yüksel’de yayınlanacak.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler