SANATÇI BEDİRHAN BENEK BAŞARISINI SÜRDÜRÜYOR

SES SANATÇI BEDİRHAN BENEK BAŞARISINI SÜRDÜRÜYOR

Şırnaklı hemşehrimiz ses sanatçısı Bedirhan Benek, beste yazarlığı, sinema oyunculuğu, Televizyonda Show programı ve güçlü yorumuyla, başarıdan başarıya koşuyor. Avrupa’da yaşayan ve aynı zamanda çifte vatandaş olan Benek, yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip. 
 
ÇETLEŞ YAVRUM ÇETLEŞ  İLE YUSUF YUSUF FİLMİNDE 
 
Baş rollerini Oya Başar ve Ali Sunal’ın paylaştığı YUSUF YUSUF adlı sinema filminde Çetleş  Yavrum Çetleş şarkısındaki başarısını filmde konuk oyuncu olarak yer alarak tasdikledikten sonra Yeni single”lı ‘BAK HELE’ ile sevenlerine merhaba dedi.
 
 
BEDİRHAN BENEK’İN YENİ TEKLİSİ BAK HELE YE YOĞUN İLGİ…
 
Uzun Yıllardır müzik sektöründe birçok başarılı işe imza atarak kariyerinde müzik, oyunculuk, söz yazarlığı, bestecilik olan Bedirhan Benek; Sözü ve müziği kendisine ait yeni teklisi “Bak Hele” ile müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı. Çıktığı günden beri radyolarda sık sık rastladığımız şarkıya yoğun ilgiden dolayı yaz aylarında ise remix yapacağının müjdesini de verdi. 
 
 
TEMPO TV’DE SHOW PROGRAMI
 
Şırnaklı başarılı sanatçı Bedirhan Benek Tempo Tv’de Pazar günleri Saat: 14:00 / 16:00 saatlerinde “Bak Hele Show”  ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Program başladığı günden beri Türkiye ve Avrupa ülkelerinden yoğun bir ilgi ile izlendiği, programa gelen mesajlardan gözden kaçmıyor.
 
 
 
 BENEK'TEN 80 BESTE VE 8 ALBÜM 
 
Sanatçı Bedirhan Benek Objektif Gazetesine yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Benek "Bugüne kadar yaptığım 80 adet bestem var. Bana ait 8 albüm çıkartım. Albümlerimdeki eserlerin çoğunun söz ve müziği bana aittir. Bu zaman kadar 25 tane klip çekimi yaptık. Kliplerim Karl Tv, Pawwe Türk televizyon kanalları başta olmak üzere bir çok televizyon kanalında kliplerim döndü."
 
 
RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
 
Türkiye'de bir çok radyoda şarkılarına yer verilen Bedirhan Benek, Batman'da Bölgesel yayın yapan "RADYO YÜKSEL'e telefonla bağlanarak canlı yayın konuğu noldu. Radyo Yüksel'de yayınlanan Bak Hele şarkısı dinleyiciler tarafından oldukça beğenild. (Haber - Faruk ÇİFTÇİ) 
 
 
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler