TUNÇ "MEKTEBİM BÖLGEDE ÖRNEK KOLEJ"

“Bölgede emsali olmayan kolej inşa ettik”

Batman Mektebim Koleji yöneticileri, basınla bir araya gelerek kolejin faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Güneydoğu’da emsali olmayan bir kolej yaptıklarını belirten kolej kurucusu Fırat Tunç, okulun 100 milyon liraya mal olduğunu kaydetti.
 
 
KOLEJ 100 MİLYON LİRAYA MAL OLDU…
 
Mektebim Koleji kampüsü toplantı salonunda Batman’daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen kolej kurucuları Fırat Tunç ve Veysel Yıldız, kolejin çalışmaları hakkında basın mensuplarını bilgilendirdiler. 9 Dönüm alan üzerine kurulan Mektebim Kolejinin 6 bin metrekaresinin kapalı alandan oluştuğunu belirten kolej kurucularından Fırat Tunç, kolejin 100 milyon liraya mal olduğunu ifade etti. Batman’a güzel bir okul kazandırdıkların belirten Tunç, “Toplam 34 adet sınıfımız var. Kapasitemiz de 730 kişiliktir. Güneydoğu’da emsali olmayan bir kolej yaptık. Böyle bir eseri Batman’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim bir sözümüz var, inşallah ‘her yıl bir yatırım’ diyoruz. Her yıl yatırım ve istihdamımızla ilerliyoruz. Okulla ilgili daha güzel projelerimiz olacak” dedi.
 
“ÖRNEK BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ”
 
 
Yabancı dil eğitimiyle öğrencilere dünya vatandaşı olma imkânı sağladıklarını kaydeden Tunç, “Bütünsel eğitim modeli ile araştıran, proje üreten, takım çalışmasına yatkın, lider karakterli ve en az bir yabancı dili çok iyi konuşabilen öğrenciler yetiştirerek okul öncesinde ‘Dünya Benim Oyun Alanım’, ilkokulda ‘Dünya Benim Keşif Alanım’ ve ortaokulda ‘Dünya Benim Proje Alanım’ mottolarıyla eğitim öğretim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Her öğrencimizin değerli ve öncelikli olduğunu, farklı ilgi ve ihtiyaçları olduğunu biliyor, çocuklarımızı ve gençlerimizi teknoloji okuryazarı, girişimci, sosyal anlamda gelişmiş, etkili yetişkinler olarak yarınlara hazırlıyoruz. Yaşadıkları ülkeyi ve dünyayı güzelleştirecek, yenilikçi fikir ve buluşlarıyla insanlığa katkı sağlayacak bireyler yetiştiriyoruz” diye konuştu.
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler