YAŞAM'DAN SAĞLIK SEMPOZYUMLARINA DESTEK

YAŞAM'DAN SAĞLIK SEMPOZYUMLARINA DESTEK

Yaşam Hastanesi ve Pelvik Taban ve Kozmetik Jinekoloji Derneği öncülüğünde Batman'da gerçekleşen 'Kozmetik Jinekoloji ve Genital Estetikte Güncel Yaklaşımlar Sempozyumuna ev sahipliği yaptı.
 
Yaşam Hastanesi ve Pelvik Taban ve Kozmetik Jinekoloji Derneği öncülüğünde Batman'da gerçekleşen 'Kozmetik Jinekoloji ve Genital Estetikte Güncel Yaklaşımlar Sempozyumuna ev sahipliği yaptı. Batman’da ilk defa düzenlenen bilimsel sempozyuma Türkiye'nin dört bir yanından jinekoloji alanında uzman doktorlar katıldı. Sempozyum, kozmetik jinekoloji ve genital estetik konularında son derece önemli olan güncel yaklaşımların ayrıntılı bir şekilde tartışılmasına imkan sağladı. Etkinlik sırasında; Doç. Dr. Nurullah Peker, Doç. Dr. Ozan Doğan, Prof. Dr. Süleyman Salman, Doç. Dr. Sedat Akgöl, Op. Dr. Erhan Okuyan, Doç. Dr. Talip Karaçor, Doç. Dr. Emin Ayağ, Doç. Dr. Baki Şentürk, Doç. Dr. Murat Yassa, Doç. Dr. Serhat Ege, Op. Dr. Yusuf Başkıran, Prof. Dr. Eray Çalışkan, Prof. Dr. Sevtap Handemir Kılıç ve Doç. Dr. Aşkı Ellibeş Kaya gibi deneyimli uzmanlar oturumlarda konuşmacı olarak yer aldı.
 
Yaşam Hastanesi aracılığı düzenlenen sempozyum, sağlık sektöründe inovasyonun ve bilimsel paylaşımın önemini bir kez daha vurgulandı. Alanında uzman doktorları dinleyen 100'den fazla katılımcı doktor, kozmetik jinekoloji ve genital estetik konularındaki son gelişmeleri öğrenme fırsatı bulurken, sempozyumda konuşan Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç, “Yaşam Hastanesi olarak sağlık alanında sektörün lokomotifi olmaya devem edeceğiz. Gelecekte de daha fazla inovasyon ve bilimsel toplantılara destek olmaya kararlıyız” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler