Yapıcıoğlu Batman′da iftara katıldı

Yapıcıoğlu Batman′da iftara katıldı

İftar programına HÜDA PAR Genel Başkanı’nın yanı sıra genel başkan yardımcıları, GİK üyeleri, bölgenin kanaat önderleri, âlimler, STK temsilcileri, yerel basın mensupları ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak misafirlerle sohbet etti.

Programda selamlama konuşması yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, konuşmasına davete icabetlerinden dolayı misafirlere teşekkürlerini ileterek başladı.

Sadece bölgede değil, Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın dört bir tarafında zalimlerin zulüm etmeye devam ettiğini söyleyen Yapıcıoğlu, zulmün bu kadar pervasızlaştığı bu dönemde mazlumların zalimleri hedeflerine koyacaklarına birbirleriyle uğraştıklarını belirtti.

Artık küresel emperyalistlerin, kendi askerlerini göndererek mazlum milletlerin coğrafyalarını işgal etmediklerini vurgulayan Yapıcıoğlu, “Artık oralarda kendilerine bir işbirlikçi bularak insanları birbirlerine düşürüyorlar, birbirlerine kırdırıyorlar. Bu rahmet ikliminin, bu yerli işbirlikçilerinin girmiş olduğu yoldan dönmelerine, bu gafletten uyanmalarına ve hidayet bulmalarına vesile olmasını Rabbimizden diliyoruz. Eğer bugün emperyalistler bir bir şehirlerimizi işgal ediyorsa, evlatlarımızı öldürüyorsa ve kanımızı döküyorsa bu bizim ittifaksızlığımızdan, bizim birbirimize düşmemizdendir. Yoksa onların çok güçlü oluşundan veya bizim sayıca azlığımızdan değildir.” dedi.

Yapıcıoğlu, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: “ Rabbimden Bu Ramazan’ı mazlum hakların kurtuluşuna, onların gaflet uykusundan uyanışına, istikamet üzere bir araya gelmesine ve zalimlerin zulmünün sona ermesine vesile kılmasını niyaz ediyorum.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler