Zeki Seven'in cenazesi göz yaşlarıyla toprağa verildi.

Zeki Seven'in Cenazesi Zokeyt Köyünde Defnedildi.

02 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 15:25 te THY'in İstanbul-Diyarbakır  seferini yapan uçakla Zeki Seven'in cenazsı gönderildi.

Diyarbakır da ,  ailesi, sevenleri ve kalabalık bi,r topluluk tarafından karşılanan cenaze,  Saat 19:30 da Batman'a getirilen cenaze, , Batman da da bekleyen sevenleriinde konvaya katılmasıyla buradan, Zeki Seven'in doğduğu yer olan , Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Zokeyt köyünde getirilerek, köy mezarlığında Batmandaki yakınlarının katıldığı cenaze töreninde Zeki Seven , göz yaşlarıyla defnedildi.

 

Zeki Seven için taziye , Batman'da Cumhuriyet  mahallesi Aydınlar Camii (Eski Sanayı Camii) yanındaki taziye evinde yapılacak.

Önceki Gün İntihar Etti

Batman da elektri mühendisliği, müteahhitlik, Hava yolları temsilciliği ve turiz acenteliği  ve iletişim sektörlerinde önemli başarılar elde eden iş adamı Zeki Seven Batman'ın tanına ve sevilen iş adamlarındandı. 

Batman da gösterdiği başarıyı sürdürmek ve işlerini daha da geliştirmek için , son  on yıldır İstanbula yerleşen Zeki Seven Bilişim teknolojileri sektöründe çalışmaya başladı. Türkiye genelinde dağıtım ağı oluşturardu. 

Bir süre sonra işleri ters gitmeye başlayan seven bir kısım mal varlıklarını satarak , işlerine finansal takviye sağladı. İşler düzelmeyince kredi ile işlerini düzeltmeye çalıştı. İşleri bir toparlayaman iş adamı Seven kredilerin birikmesi ve faizlerin de binmesi ile kendini borç batağında gördü. Gün geçtiikçe ödemelleri ve borçları artmaya devam edince bunalım sürecine girdi.

Girdiği bu çıkmazdan kurulmak için 30 Haziran 2015 salı günü saat 15:30 sıralarında yanında çalışanı ile Anadolu yakasında bulunan işyerinden Avrupa yakasına geçmek için yola çıktı. Boğaz köprüsünde seyir halindeyke, aracı kullanan çalışanına aracı köprü üzerinde yavaş seyir etmesini söyler. Seyir halindeki aracın bir anda el frenini çekerek arabadan aşağı inerek köprü korkuluklarına doğru hızla yüymeye başlar. Peşinden koşan şoförü kendisine yetişmeden İş adamı Zeki Seven Boğaz köprüsünün korkuluklarında kendini Boğazın soğuk sularına bırakır. Şoförünün olayı hemen , köprüdeki görevlli emniyet yetkililerine bildirdi. Hemen arama başlatan sahil güvenlik uyetkilileri arama çalışmalarına başladı. Arama çalışmaları sürerken ,Olaydan yaklaşık bir saat sonra Polis ekiplerine Sarayburnunda bir cesedin kıyıya vurduğu ihbarı geldi. İhbari değerlendiren polis, balık adamların yardımı ile cesedi denizden çıkarttı. Yapılan incelemelerin ardından cenazenin, köprüden atlayarak intihar eden iş adamı Zeki Sevene ait olduğu tespit edildi. 

Zeki Seven'in cansız bedeni yapılan incelemerin ardından Adli Tıp Kurumunun morguna  kaldırıldı. Cenazenin 1 Temmuz Çarşama günü Adli Tıp Kurmu  Morgundan alınarak yakınları tarafından Batman'a getirileceği öğrenildi.

CENAZE ÇARŞAMBA GÜNÜ DEFNEDİLDİ.

02 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 15:25 te THy'in İstanbul-Diyarbakır  seferini yapan uçakla Zeki Seven'in cenazsı gönderildi. Diyarbakır da ,  ailesi, sevenleri ve kalabalık bi,r topluluk tarafından karşılanan cenaze,  Saat 19:30 da Batman'a getirilen cenaze, , Batman da da bekleyen sevenleriinde konvaya katılmasıyla buradan, Zeki Seven'in doğduğu yer olan , Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Zokeyt köyünde getirilerek ,  köy mezarlığında Batmandaki yakınlarının katıldığı cenaze töreninde Zeki Seven , göz yaşlarıyla defnedildi.

Zeki Seven için taziye çadırı, Batman'da Pınarbaşı mahallesinde yakınlarının bulunduğu apartmöanın girişinde kuruldu.

İTÜ Mezunu Elektrik Mühendisi Zeki Seven 55 yaşında, evli ve Dört çocuk babasıydı.(FarukÇİFTÇİ)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler