Gıda Toptancılar Sitesi yapı ruhsatı alındı

Gıda Toptancılar Sitesi yapı ruhsatı alındı

Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifinin 2023 Yılı Olağan Üstü Genel Kurulu toplantısında konuşan Kooperatif Başkanı Süleyman Emek, Gıda Toptancılar Sitesinin ruhsatını aldıklarını, temel atma törenini yakında yapacaklarını açıkladı.
 
BATSO’da gerçekleşen Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifinin 2023 yılı olağan üstü genel kurulu üyelerin katılımıyla toplandı. Önceki gün yapılan kurula Bilgi Teknolojileri, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü İlhan Aslan, BATSO Başkanı Abdülkadir Demir ve kooperatif üyeleri katıldı. Kooperatif Başkanı Süleyman Emek yapılan ve ileriki süreçlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirdi.
 
‘KISA SÜREDE TEMEL ATMA TÖRENİ YAPACAĞIZ’
 
Kooperatif Başkanı Süleyman Emek, şunları kaydetti: “Yapı ruhsatımızı almış bulunmaktayız, bundan sonraki çalışmaların startını verip en kısa zamanda temel atma törenini düzenleyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız. Projemizin Batman’a istihdam üretim ve ihracatına büyük katkılar sağlayacağını ve çevre illere örnek teşkil edecek projenin hayata geçmesini sağlayacağız. Batman Valimiz Ekrem Canalp Bey’e ve Batman Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu’na bizleri bu süreçte yalnız bırakmadıkları için yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız. Yönetim kurulumuzun yürüteceği çalışmaların Batman halkına ve kooperatifimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler