GAZZE İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

GAZZE İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Gazze’de yaşanılan katliam ve yıkımlara dikkat çekmek için ” Batman Gazze için bisiklet ve motosikletleri ile yollarda” sloganıyla bisiklet ve motosikletli destek turu düzenlendi.
 
Yatsı namazından sonra Necat Nasıroğlu Külliyesi önünde başlayan ve Atatürk Parkı yanında bulunan ‘Gazze’ye Destek Çadırında’ son bulan bisiklet turunun ardından HÜDA PAR İl Gençlik Kolları, basın açıklaması yaptı.
 
“BUGÜN ONLARCA SELAHADDİN’İMİZ VAR”
 
 
Destek turu sonunda yapılan basın açıklamasını okuyan HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Demir, “Ey siyonist; geçmişte bir Selahaddin’imizle baş edemediniz ve sizi yerle bir etti. Bugün ise onlarca Selahaddin’imiz var ve yüzlerce de torunları buradadır. Sözde vaat edilmiş topraklarda gözü olan siyonistler; şunu iyi bilin ki, Şeyh Ahmet Yasin’lerin, Abdülaziz Rantisi’lerin, Yahya Ayyaş’ların ve zulme kıyam eden Hüseyin’lerin kahramanlık destanları ile büyüyen bu gençlik, size layık göreceği tek yer toprağın altı olacaktır” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler