Mağaza Su Altında Kaldı

Batman’da nereden geldiği bilinmeyen su iş yerini basması sonucu, yeni sezon ürünlerinin de açıldığı ayakkabı mağazasında yaklaşık 85 bin TL zarar oldu.

Batman Meydan Mahallesi’nde bir ayakkabı mağazasına nereden geldiği bilinmeyen suyun altında kaldı. Yeni sezon ürünlerinde açıldığı mağazada yaklaşık 85 bin TL zarar olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Meydan Mahallesi Gülistan Caddesi’nde ayakkabı mağazası olan Devran Tenha, akşam çeşmeleri kontrol ettikten sonra mağazayı kapatıp evine geçti. Sabah mağazayı açan Tenha, mağazanın sular altında olduğunu gördü.

Yaşanan mağduriyetini dile getiren Tenha, “Sabah mağazamızı açmaya geldik. Mağazayı açtığımızda baktık mağaza sular içerisindedir. Kontrol ettik çeşmelerden su akmıyordu. Suyun nereden geldiği de belirsizdir. Biz de bir şey anlamadık. Şu anda ürünlerimizi topluyoruz, dışarı çıkarıyoruz. Yetkililerden bize yardımcı olmalarını talep ediyoruz. Hemen hemen bir aya yakındır her gün 2-3 saatte bir sular kesilip bırakılıyor. Bu durum hemen hemen bu caddedeki 10 esnafın başına gelmiş. Yetkililerden sadece yardımcı olmalarını talep ediyoruz.” dedi.

Yaklaşık 85 bin TL zararının olduğunu söyleyen Tenha, “Şu an BASKİ çalışanları burada onlarda kontrol ediyor suyun nereden geldiği belirsizdir. Yeni sezon ürünlerini daha yeni dün sabah açtık. Suda ıslanan ürünlere baktığımda rahat 85 bin TL’ye yakın bir zararım var. Yetkililer sesimize kulak vermelerini istiyoruz. Zaten cadde bozuk, canımız çıkmış ve esnafın kiraları yüksektir. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Bizlere sadece yardımcı olmalarını talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler