Şansi “Cumhurbaşkanımız mazlumların sesi olmuştur”
Şansi “Cumhurbaşkanımız mazlumların sesi olmuştur”
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika Birleşik Devletlerinde gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulun'nda yaptığı konuşmasında mazlumların sesi olduğunu söyledi.
Erdoğan’ın insanlığın ortak kürsüsünde, insanlık adına emperyal güçlerin saldırıları altındaki dünya mazlumlarına yönelik gerçekleştirilenleri açık açık konuştuğunu vurgulayan Şansi, “Sayın Cumhurbaşkanımız, önce Gazzze’de şimdi de Lübnan’da soykırım gerçekleştiren ve Gazze’yi dünyanın en büyük bebek, çocuk, kadın mezarlığına dönüştüren Netanyahu ve şebekesinin durdurulması çağrısında bulunarak vicdanlara seslenmiştir. Dün olduğu gibi bugünde Sayın Cumhurbaşkanımız bebek, çocuk, genç, kadın, yaşlı, hasta demeden hergün onlarca mazlumu şehit edenler karşısında dilsiz şeytana bürünen dünya liderleri karşısında mazlumların haykıran sesi olmuştur. Evet, Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ilk kıblemizin bekçileri olan Gazzeli kardeşlerimizi şehit ederek onları vatanlarında vatansız bırakan bu katil Netanyahu durdurulmalıdır. Aksi taktirde bölge yavaş yavaş bir ateş çemberine dönüşmektedir” dedi.
Gazze dışında başta Kıbrıs olmak üzere Türkistan’da, Arakan’da, Balkanlarda, Suriye’de ve diğer bütün İslam coğrafyalarında kan ve gözyaşının hakim olduğunu vurgulayan Şansi, “Sayın Cumhurbaşkanımız bütün bu coğrafyaların sesi olmuş ev artık kan ve göz yaşının durması gerektiğinin altını gür bir sesle BM kürsüsünden tüm dünyaya haykırmıştır. Bizlere düşen ise Sayın Cumhurbaşkanımıza her platforma sahip çıkmak ve onun sesisinin daha gür çıkmasını sağlamaktır” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 02CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 0328 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 04Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
- 06Üniversitedeki kadro iptali Ankara gündeminde
- 07BİR DAMLA KAN, BİR ÖMÜR UMUT
- 08KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 09ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 10“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 11CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 12BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 13BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 14İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 15BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ




Henüz Yorum yok