
ŞEHİT POLİS İÇİN LOKMA DAĞITILDI
Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne 1 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen bombalı saldırıyı önlemek isterken şehit olan polis memuru Yusuf Erin için Batman’da lokma dağıtıldı.
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı tarafından Turgut Özal Bulvarında düzenlenen programda şehitler için dua edildi, vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Hatay’da oluşan deprem nedeniyle kabristan ziyaretlerini gerçekleştiremediklerini belirten şehit Polis Memuru Yusuf Erin eşi Rabia Erin, “Eşim Yusuf Erin Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne 1 Mayıs’ta 2016 yılında yapılan bombalı saldırıda bombayı engellemeye çalışırken şehit oluyor. 7 yıl olacak, acımız aynı acı ama bu acıyla yaşamayı öğrendik. Her zaman dik durmayı ve şehitlerimizin arkasından dualarla yad etmeyi ve sabretmeyi öğrendik zamanla. Tabii bugün eşim için tekrar buradayız.
Hatay depreminden dolayı Hatay’a eşimin kabrini ziyarete gidemedik. Batman ikametinde devam ettiğimiz için burada sağ olsunlar Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’mız eşim adına lokma dağıtımında bulundu biz de katıldık. 'Biz onlar için varız' diyen insanları gördükçe mutlu oluyoruz sağ olsunlar var olsunlar. Şehitlerimizi de unutmasınlar. Onların emanetlerini de unutmasınlar” dedi.
Şehit polis memurlarını unutmayacaklarını söyleyen Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Taha Etiz, “1 Mayıs 2016’da Gaziantep’te bombalı araç saldırısında şehit olan Yusuf’umuzu unutmadık unutmayacağız. Sadece Yusuf Erin değil Batman'daki bütün şehitlerimizin şehadet yıl dönümlerinde, lokma dağıtımı, mevlit tarzında programları yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Bugün Yusuf Erin şehadet yıl dönümüydü. Diyarbakır caddesinde lokma dağıtımını gerçekleştirdik. Etkinlikteki amacımız şehitlerimizi unutmamak, unutmayacağımızı herkese bildirmek” diye konuştu. Programa, Batman Emniyet müdürü Köroğlu Kıraç, MHP Batman Milletvekili adayı Hüseyin Kazak, Şehidin eşi Rabia Erin, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 02VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 03OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 04ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 05HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 06JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 07Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
- 08İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
- 09İL İSTİHDAM KURULU TOPLANDI
- 10DEMİR’DEN VERGİ SÜRESİ UZATMA ÇAĞRISI!
- 11DEVA BAŞKANI YILMAZ'DAN SERT TEPKİ
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, 4. TARIM VE ORMAN ŞÛRASI’NA KATILDI
- 13HAMİTOĞLU'NDAN SARIYER TEPKİSİ
- 14BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 15MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
Henüz Yorum yok