Sosyal duyarlılık gösteren kulüp üyeleri çöp topladı
Batman'da bulunan BATBİKE kulüp üyeleri, temiz çevreye dikkat çekmek amacıyla, Kıra Dağı'nda buluna mescid çevresindeki çöpleri topladılar.
Batman merkezde birçok bisiklet severlerin bir araya gelerek oluşturduğu Batman Bisiklet Kulübü (BATBİKE) üyeleri tarafından sosyal duyarlılık kapsamında kirliliğiyle dikkat çeken Kıra Dağı Mescidi etrafını temizlediler.
Yapılan örnek davranış hakkında İLKHA muhabirine bilgi veren BATBİKE üyelerinden Yusuf Erbek, "Kıra Dağ yolunda bulunan mescid ve civarındaki araçlardan atılan ve gelen ziyaretçilerin bıraktığı çöpler kötü bir görüntü oluşturduğu için temizlemeye karar verdik. Bu hafta sonu etkinliğimizde BATBİKE kulübü olarak çevre temizliği yaparak yoldan geçen sürücülerin dikkatini çekmek istedik. Günü müsait olan kulüp üyelerinden oluşan 10 kişi ile mescidin etrafını Siirt istikametine doğru yaklaşık 300 metre ve Batman istikametinden de yaklaşık 300 metre alanı temizledik. Topladığımız çöpleri daha önce Batman Belediyesinden aldığımız çöp poşetlerine koyduk. Küçücük bir alandan 20'e yakın çuval çöp topladık. İşimiz bitince de belediyeyi aradık belediye personelleri gelip topladığımız çöpleri aldı." dedi.
Özellikle herkesin duyarlı olmasını beklediklerini söyleyen Erbek, sürücü ve seyahat eden vatandaşların yerlere çöp atmamasını istedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
- 02SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 03İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 04İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 05BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 07FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 09“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 10TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 11KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 12“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 13ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 14BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 15İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI




Henüz Yorum yok