ASKON, DEPREMZEDELERİ DUALARLA ANDI
ASKON, DEPREMZEDELERİ DUALARLA ANDI
Aylık toplantı için bir araya gelen ASKON Batman Şubesi üyeleri, depremde vefat edenleri fatiha ve dualarla andı.
Aylık toplantı için bir araya gelen ASKON Batman Şubesi üyeleri, depremde vefat edenleri fatiha ve dualarla andı. 11 kentte büyük felakete neden olan depremin ardından yoğun bir dayanışma çalışması gerçekleştiren Batman ASKON ekibi, aylık toplantı için bir araya gelerek bölgeye yaptıkları yardımları açıkladı. Aylık toplantı için bir araya gelen ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan ASKON batman Şube Başkanı, “Destekler konusunda Batman halkının seferberliği göz ardı edilemez” dedi. Nasıroğlu, “Öncelikle ülkemizde yaşanan yüzyılın felaketinde milletimiz başı sağ olsun. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, kalanlara da rabbim sabırlar versin. Depremin ilk gününden itibaren bölgede büyük bir mücadele veriliyor. Buna bizatihi şahitlik etmiş bulunuyoruz. Acılarımızı elbette telafi edebilmek zor ama devlet ve millet el ele vererek bu zor günleri de aşacak ve bu şehirlerimizi hep birlikte yeniden yaşatacağız.
ASKON Batman şubesi olarak da, ilk günden bu yana bir olup, yönetim kurulumuz ve üyelerimizle beraber deprem bölgelerine maddi ve manevi anlamda depremzedelerimizin yanlarında olmak için canla-başla mücadele ettik. İhtiyaçlar üzerine yardım tırlarımızı, iş makinelerini, temel gıda maddelerini, giyecek, içecek, ısınma, su, ekmek ve daha birçok ihtiyacı tedarik ederek bölgeye gönderdik. Depremden etkilenen ve ilimize gelen kardeşlerimizin de barınma ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda Batman halkının seferberliği de göz ardı edilemez.
Tüm halkımıza, herkesin huzurunda şükranlarımı sunmaktan gurur duyarım. Yaşanılan bu yüzyılın afetinden sonra bizler, ordaki kardeşlerimiz için neler yapabiliriz diye düşünmenin tam vaktidir'' diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ISMARLAMA GİYİM HÂLÂ GÖZDE
- 02YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ
- 03BATMAN BASINI; ''GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR''
- 04Hasankeyf’te zeytin devrimi
- 05SERA OSB PROJESİ İÇİN ANKARA'DAN ÜST DÜZEY ZİYARET
- 06HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI’NA ZİYARET
- 07BATSO, Sürücü Kursları ve Sigorta Acenteleriyle buluştu
- 08BARIŞ ANNELERİNDEN BARIŞ ÇAĞRISI
- 09BAŞKAN FIRAT, “ADİL DÜZEN TESİS EDİLMELİDİR”
- 10ÇİFTÇİ’DEN MÜLK SAHİPLERİNE MAKUL KİRA ÇAĞRISI
- 11BARO, “İNSAN HAKLARI İHLALLERİ SÜRÜYOR”
- 12Minik Sınıf Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Tarama ve Eğitimi
- 13İHSAN TAŞ “EKRANDAKİ ŞİDDET GERÇEK HAYATA TAŞINIYOR”
- 14BATSO SPOR KULÜPLERİNİ İHYA ETTİ
- 15TERÖRSÜZ TÜRKİYE VURGUSUYLA ÖNEMLİ İSTİŞARE…




Henüz Yorum yok