BAKAN URALOĞLU, VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
BAKAN URALOĞLU, VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
Çeşitli açılış ve toplantılara katılmak üzere Batman’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Valilik ve Batman Belediyesi tarafından Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde düzenlenen ‘Huzur ve Kardeşlik İftar Programı’na katılarak, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.
İftar öncesi iftar programına katılan vatandaşlarla bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti.
AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun açılış konuşmalarının ardından bir selamlama konuşması yapan Vali Ekrem Canalp “Ramazan ayı içerisinde hem bu külliye de hem de mahallelerimizdeki taziye evlerinde iftar programlarımıza bugüne kadar 150 bin vatandaşımıza İftar verdik. Aynı şekilde 40 bin vatandaşımıza da ikramda bulunduk. Ramazan’ı doya doya yaşayabilmenin memnuniyetini gururunu ve onurunu yaşıyoruz.
Sayın Bakanımız geçen yıl kendisi Batmanımızı ziyaret etmişti, ziyaretleri çerçevesinde bizlere Batman’da ulaşımla ilgili söylediklerini hepsinin sonuçlandığını sizlerle paylaşmak isterim” dedi.
Daha sonra vatandaşlara hitap eden Bakan Uraloğlu, Külliyenin her gün yaklaşık 7 bin kişiye ev sahipliğini yaptığını ifade ederek, kentteki vatandaşların gelip burada iftar yaptığını belirtti.
Konuşmasında, Batman-Hasankeyf Yolunun eksik kalan 9,6 kilometrelik bölümünü hizmete açtıklarını belirten Bakan Uraloğlu, bundan böyle Hasankeyf’e bölünmüş yollarla gitmenin mümkün olacağını belirterek “Hem Hasankeyf’in hem de Batman’ımızın turizmi bu anlamda gelişecek. Gabar’dan çıkan petrol yine o yol üzerinden Batman’ımızda Kurulu olan rafineriye kadar gelecek. Zaten Türkiye’nin en zengin petrol yatakları Raman’daydı. Burada petrol endüstrisinin de çok gelişmiş bir alt yapısı var” dedi.
İlimizde açılış ve ziyaretlerin ardından iftarını Batmanlılarla birlikte açan Bakan Uraloğlu, akşam saatlerinden Batman’dan ayrıldı.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BORÇLU ESNAFA KREDİ MÜJDESİ
- 02VALİ CANALP “BATMAN’IN 100 YILLIK TRAFİĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 03ASANSÖRLERDE SIKI DENETİM
- 04VALİ CANALP “ZAFER RUHU GELECEĞE IŞIK TUTUYOR”
- 05YILMAZ “BATMAN HALKI NEDEN DAHA FAZLA ÖDÜYOR?”
- 06BATSO Başkanı Demir: “İhtiyaçları Gördük, Çözüm İçin Çalıştık”
- 0730 AĞUSTOS İÇİN TRAFİK DÜZENLEMESİ
- 08BATMAN’IN GÖKYÜZÜNE AÇILAN KAPISI 16 YILI DOLDURUYOR
- 09HAMZA OĞUZHAN, FERDİ KURT’UN EKİBİNE KATILDI
- 10VERGİ BORÇLARI İÇİN SON FIRSAT
- 11MISIRA ALTERNATİF ARANIYORDU: İKİ ÜRÜN ÖNE ÇIKIYOR
- 12DOĞTAP BATMAN İL BAŞKANLIĞI’NA SİNAN SARI ATANDI
- 13EĞİTİMDE YENİ DÖNEM HAZIRLIĞI
- 14GÜMÜŞ “CEZALANDIRAN DEĞİL, REHBERLİK EDEN SGK”
- 15MHP Batman İl Başkanlığına Çetin’le Devam Kararı




Henüz Yorum yok