Batman’da kaçak sigara ve esrar ele geçirildi
Batman’da yol kontrollerinde durdurulan kimi araçlarda yapılan aramada yaklaşık 20 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, 4 ayrı esrar operasyonunda ise yakalanan 6 şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.
Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Beşiri ilçesinde yol kontrollerinde durdurulan bir yolcu minibüsünde yapılan aramada, 2 adet valizin alt kısmında ve çuval içerisine gizlenmiş vaziyette 898 paket bandrolsüz sigara ele geçirildiği belirtildi.
Yine 4 ayrı aracın durdurularak yapılan aramada ve Batman merkezde bulunan bir ikamete yapılan operasyonda toplam 19 bin 65 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, konu ile ilgili olarak biri yaşı küçük, biri yabancı uyruklu olmak üzere toplam 5 şüpheli hakkında adli işlem tesis edildiği kaydedildi.
6 şüpheli uyuşturucudan gözaltına alındı
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilde bulunan park ve metruk binalarda uyuşturucu madde kullanan ve bulunduran kişilere yönelik operasyonlar düzenlendiği bildirildi.
Yapılan 4 ayrı operasyonda 133 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildiği belirtilen açıklamada, konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan 6 şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından adli tahkikat başlatıldığı belirtildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 03OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 04EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 05İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 06İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 07NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 08FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 09TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 12NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 13AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 14 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 15ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI




Henüz Yorum yok