BATMAN’DA ÜRETİYOR, AMERİKA VE AVRUPA’YA İHRAÇ EDİYOR
Batman’da faaliyet gösteren bir tekstil girişimcisi, yerel imkanlarla ürettiği futbol formalarını başta Amerika ve Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkeye ihraç ederek hem ülke ekonomisine hem de istihdama katkı sağlıyor. Yaklaşık 20 yıllık sektör tecrübesine sahip firma, Batman’daki üretim tesisinde günlük 2 bin adet forma üretim kapasitesine ulaştı.
Modern makinelerle üretim gerçekleştiren firma, hazırladığı ürünleri titiz kalite kontrol süreçlerinden geçirerek uluslararası pazara sunuyor. Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa ve Hollanda’nın yanı sıra Ortadoğu’da özellikle Irak’a düzenli ihracat yapan işletme, son 3 yılda toplam 1 milyon adet forma üretimi gerçekleştirdi. Firma, Türkiye’nin tüm illerine de futbol forması gönderiyor.
Batman’da yaklaşık 3 yıl önce kurulan üretim tesisinde şu anda 40 kişi istihdam edilirken, hedefin kısa sürede bu sayıyı 100’e çıkarmak olduğu belirtildi. Firma ayrıca Almanya için 50 bin adetlik özel forma üretimi gerçekleştirdiğini açıkladı.
Firma yetkilisi Murat Çetin, Batman’da üretim yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Amacımız hem ülkemize döviz kazandırmak hem de gençlere istihdam sağlamaktır. Batman’dan ürettiğimiz formaları dünyanın birçok ülkesine gönderiyoruz. Günlük üretim kapasitemiz 2 bin adet. Hedefimiz üretim kapasitemizi artırarak Batman’dan tüm dünya ülkelerine futbol forması ihraç etmektir” dedi.
Tesiste çalışan Selma Yıldırım ise ürettikleri formaların başta Almanya olmak üzere birçok ülkeye gönderildiğini belirterek, “Ülkemize döviz kazandırdığımız için mutluyuz. Çalışarak hem kendimize hem de ekonomiye katkı sağlıyoruz” diye konuştu.
Çalışanlardan Eyüp Narin de üretilen formaların Amerika, Fransa, İngiltere ve Almanya’ya gönderildiğini ifade ederek, ihracat ağını daha da büyütmeyi hedeflediklerini söyledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 02KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 03BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
- 04BAĞ VE ANTEPFISTIĞI ÜRETİCİLERİNE ERKEN UYARI DESTEĞİ
- 05HÜSEYİN ŞANSİ, UZUNGÖL’DE BATMANLI İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ
- 06“TERÖRSÜZ TÜRKİYE, MİLLETİN ORTAK GELECEĞİNİN ANAHTARIDIR”
- 07Batman Asenalar Kadın Futbol Kulübü, 2. Lig’e Yükseldi!
- 08Batman’da İtfaiye Müdahale Etti, Endişe Sevinç Oldu
- 09YILIN İLK YARISINDA 152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI VERİLDİ
- 10HASANKEYF KAYMAKAMI BÖYÜK GÖREVİNE BAŞLADI
- 11“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 12“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 13617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 14“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 15HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI




Henüz Yorum yok