Belediye' den şehit çocuklarına hediye
Vali Hulusi Şahin’in talimatıyla Petrolkent Mahallesi Gençlik Merkezi’nde 3 gönüllüye ve bisikleti çalınan 65 yaşındaki Şevket Akburak’a birer bisiklet hediye eden Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü, tespit ettiği 10 şehit yakını öğrenciye de birer bisiklet olmak üzere toplam 14 bisikleti hak sahiplerine hediye etti.
Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından vatandaşlarımıza her konuda imkânlar nispetinde destek yapıldığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili: “Şehit yakını olan 5 kız ve 5 erkek öğrencimize, Petrolkent Mahallesinde Gençlik Merkezi gönüllüsü 3 gencimize ve bisikleti çalınan 65 yaşındaki Şevket Akburak amcamıza birer bisiklet hediye ettik. Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanmalarını diliyoruz. Sosyal İşler Müdürlüğümüzün yardımları devam edecektir. Önceliğimiz şehit yakınlarımız olacak, onlar bizim baş tacımızdır. Eğitime destek olmak için evlerinde bilgisayarı, tableti veya televizyonu olmayanlara da eğitimden geri kalmamaları için desteklerimizi esirgemedik” şeklinde konuştu.
Yerel medyada bisikleti çalınan 65 yaşındaki Şevket Akburak’a da bisiklet hediye ettiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Bilgili, Batman Belediyesinin her zaman Batmanlı vatandaşların yanında yer alacağını sözlerine ekledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“PETROLÜN BAŞKENTİ BATMAN, YATIRIMIN DA MERKEZİ OLACAK”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ “ESNAFIN GÜCÜ BATMAN’IN GÜCÜDÜR”
- 03MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
- 04İL BAŞKANI ÇETİN “GAYRET GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
- 05500 YATAKLI HASTANE İNŞAATI İNCELENDİ
- 06TURGUT ÖZAL BULVARI’NDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 07İhsan Taş “Ajda Pekkan ile Bir Projede Çalışmayı Çok İsterim”
- 08TUNCELİ VALİSİ AYGÖL, VALİ CANALP’İ ZİYARET ETTİ
- 09FESTİVALLER SERİSİ DEVAM EDİYOR
- 10“TARIM VE HAYVANCILIK BİTME NOKTASINDA”
- 11RAMANLI’DAN GENÇLERİN BİLİNÇLİ OLMASINA VURGU
- 12KAYIP YAKINLARI, BORAN İÇİN BULUŞTU
- 13ANAVATAN PARTİSİ’NDEN BATMAN’A TEŞEKKÜR MESAJI
- 14Batman İş Dünyası Berlin’de temsil edildi
- 15Kardelen mahallesindeki yangında 1 kişi hayatını kaybetti




Henüz Yorum yok