
Belediyede borç 307 milyon TL
Belediyede borç 307 milyon TL
Mazbatalarını aldıktan sonra göreve başlayan Belediye Eşbaşkanları Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, 2,5 yıllık dönemde belediyenin 240 Milyon TL borçlandırıldığını belirttiler.
‘KAYYUM 240 MİLYON BORÇLANDIRDI’
Belediye Eşbaşkanları Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, yaptıkları incelemelerde Batman Belediyesinin 2,2 yıllık kayyum döneminde 240 Milyon TL borçlandırıldığını belirterek, belediyenin toplam borcunun 307 milyon 328 bin 305 TL'ye çıkarıldığını ifade ettiler. Eşbaşkan Mehmet Demir, kayyumların atanması ile birlikte belediyenin iki dönem rehin tutulmasının amaçlandığını ifade etti. Belediyenin borçlandırmalar ile hizmet üretemez hale getirilmek istendiğini söyleyen Demir, “Borçlandırma ile amaçlarına ulaşmış gibi görünseler de biz bunları öncelikle teşhir edeceğiz. Bu paralar nerelere gitti? Hepsini tek tek araştıracağız ve halka açıklayacağız. Bu kadar borçla kimse belediye hizmet üretemez diye düşünmesin. Halkımız ile birlikte doğru ve yerinde bir yönetim ile belediye hizmetine devam edeceğiz” dedi.
‘TAŞINMAZLARIN AKIBETİNİ ARAŞTIRIYORUZ’
Belediyenin taşınmazlarına ilişkin durumu da araştırdıklarını belirten Eşbaşkan Songül Korkmaz ise, halkın artık belediyeye rahatlıkla gidip gelebildiğini ve karakol görüntüsünün ortadan kalktığını söyledi. Korkmaz, sözlerini şöyle tamamladı; “Bugün halk evine özgürce girebiliyorsa, bu onların sayesindedir. Şimdi ise sıra bizde. Önceliğimiz yolsuzlukları ortaya sermek olacak. 307 milyon borç yaratılmış. Belediyenin taşınmazlarının akıbetini araştırıyoruz. Önümüzdeki günlerde net tablo iyice ortaya serilecek.” Belediye Eşbaşkanları, yapılan incelemelerin ardından ortayı çıkan tabloyu kamuoyu ile paylaşacaklarını belirttiler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 02GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 04DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 05İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 06ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 07Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 08Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 09MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 10İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 11PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 12İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 13“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 14BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 15ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
Henüz Yorum yok