Bize Bir Gün Destek Verin, Size Beş Yıl Hizmet Verelim
Muazzez Şaşmaz, Raziye Adanır, Melahat Kalaçi, Sultan Ortaç, Semra Yılmaz ve Dila Şeker'den oluşan kadın azaları ile birlikte kadının gücüne bir şans verilmesini isteyen Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Kıymet Barış sorunları da sevinçleri de birlikte paylaşacağız dedi.
BEN DİYE BİR ŞEY YOK, BİZ VARIZ
Kimse tek başına güçlü değildir diyen Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adayı Kıymet Barış, "Ben' diye bir şey yok, 'BİZ' varız. AZALARIMLA birlikte varız. Gücümüzü birleştirdik ve mahalleyi ileri bir noktaya taşıyacağız" şeklinde konuştu.
Barış şöyle devam etti, “Cumhuriyet Mahallesi'nin daha estetik bir görünüme kavuşabilmesi için kadın zarafeti, kadının zekası ve kadının gücü ile bütünleşmesi gerektiği inancındayız.
Çocukların ve gençlerin enerjilerini kanalize edebilecekleri spor alanlarının oluşturulması için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde çalışmalar yürüteceğiz.
Cumhuriyet Mahallesi'nde yardıma muhtaç insanların adil bir şekilde tespiti ve ilgili makamlara iletilmesi noktasında titizlikle durulacaktır.
Bizlere iletilecek sorunlarım gerek şahsi gerek mahalli olsun çözüme ulaşması için elimizden geleni yapacağız.
Kadınların sosyal sorumluluk projelerinde daha çok yer almaları için farkındalık oluşturacağız.
Daha yeşil bir mahalle için vargücümüzle çalışacağız.”
BİZE BİR ŞANS VERİLMESİNE TALİBİZ
Cumhuriyet Mahallesi muhtar adayı ve kadın azaları diyorlar ki, Aslında bizlere bir şans verilmediği sürece şimdi konuşulacak her şey ‘cek-cak'lardan öteye de geçemeyecek.
Cumhuriyet mahallesi sakinleri hatta Batman'daki bütün mahalle sakinleri bu sefer kadın muhtar adaylarını desteklesinler ve inanıyoruz ki pişman olmayacaklar.
Biz, Bize bir şans verilmesine talibiz
Sorunları birlikte çözmeye talibiz.
Sevinçlerimizi birlikte paylaşmaya talibiz
Ve mahallenin geleceğini hep birlikte planlamaya talibiz.
Kadınların, eşlerinin ve genç seçmenlerimizin güç ve desteğini birleştirmeye talibiz. Siz bize bir gün destek verin, Biz size beş yıl hizmet verelim.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU
- 02ÖĞRENCİ VE MEZUNLAR BİR ARADA
- 03MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN KUR’AN’A GEÇİŞ TÖRENİ
- 04ODUNCU: İNTİHARLAR VE KALP KRİZLERİ ARTIYOR
- 05CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PETROLSPOR’U KUTLADI
- 06RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- 07ŞANSİ “70 BİN ÜYEMİZİN TAMAMINA ULAŞACAĞIZ”
- 08BARAJLAR İÇİN ALARM
- 096 GOLLÜ MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI
- 10TÜM BİRİMLER TEYAKKUZDA!
- 11PETROLCİTY’DE BÜYÜK ÇEKİLİŞ
- 12ŞEYH SÜLEYMAN BAĞDU DAVASI KARARA BAĞLANDI
- 13Batman Çayı’na giren 2 çocuktan biri boğuldu
- 14ŞEHİR GİRİŞLERİNDE ÇEVRE VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
- 15TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”




Henüz Yorum yok