ÇAĞLAYAN AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Batman'da Sevilen İş Adamı Veysi Çağlayan'ın Oğlu Hakan Çağlayan, Esra Eşen İle Hayatını Birleştirdi

Batman'ın sevilen iş adamı Veysi Çağlayan'ın oğlu Hakan Çağlayan, hayatını Esra Eşen ile birleştirdi. Görkemli bir törenle gerçekleştirilen düğün, Ramada Otel'de düzenlendi ve birçok davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Siyasetçiler, bürokratlar, işadamları ve STK’ların katıldığı düğünde konuklar Mevlid-i Şerif yemeğinden sonra nikah merasimi düzenlendi.

Tören, şehrin önde gelen birçok isminin katılımıyla renklendi. Batman'ın eski emniyet müdürü Köroğlu Kıraç ve Batso Başkanı Abdulkadir Demir gibi önemli isimler, çiftin nikah şahitliğini üstlendi. Şehrin tanınmış simaları, genç çiftin mutluluğuna ortak olmak için Ramada Otel'deki törene akın etti.

Nikah merasiminin ardından, renkli ve coşkulu bir gösteri Kars Kafkaf oyun ekibi tarafından sergilendi. Daha sonra ise gelen davetliler, halaylar eşliğinde doyasıya eğlendi ve genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Damatın babası Veysi Çağlayan, düğüne katılan herkese teşekkür ederek, mutluluklarına tanıklık eden herkesin kendileri için çok değerli olduğunu belirtti.

Objektif Gazetesi olarak genç çifte mutluluklar dileriz.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler