CANSUYU KURBAN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle gerçekleştireceği organizasyona yönelik toplantısını Ankara'da dernek genel merkezinde gerçekleştirdi.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle gerçekleştireceği organizasyona yönelik toplantısını Ankara'da  dernek genel merkezinde gerçekleştirdi. Kurban görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Kurban Bayramı’nda gidilecek ülkelerde gerçekleştirilecek organizasyon ve çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.
 
Yapılan istişare toplantısına yönelik açıklamalarda bulunan Cansuyu Derneği Batman Temsilcisi Mehmet Emin Turan “2024 yılı Kurban faaliyetlerine hazırlık için Ankara'da bulunan Genel Merkez binamızda illerden gelen temsilcilerimizle bir gün süren istişare toplantısı gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Mustafa Köylü Bey'in riyasetinde yürütülen toplantıda birim başkanlarımız sunumlarını gerçekleştirdi. 'Kurban Allah'a Yakınlaşmak, Muhtaçla Paylaşmaktır.' düsturuyla yola çıkan derneğimiz, mazlum coğrafyalarda ve ülkemizde gerçek muhtaçları tespit ederek paylaşmanın bereketini dünyaya yaymaktadır. 
 
2024 Kurban Organizasyonunda Cansuyu gönüllüsü olarak hizmet verecek ve şu ana kadar belli olan görevlilerimizin eğitimleri de Genel Merkez binamızda verildi. Ayrıca Batman ilimizden yurtdışında kurban gönüllüsü olarak 3 kişinin de görevlendirileceği kararı alındı. 
Bağışçı ve gönüllülerimizden Allah razı olsun.” Hayırlarını  Rabbim kabul buyursun. (Muhyeddin BEYCAN)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler