Ekmen ve Güney ailesinden görkemli düğün

Ekmen ve Güney ailesinden görkemli düğün

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen’in oğlu Dr. Zafer Ekmen, hayatını Nurettin Güney’in biricik kızı Fizyoterapist Dr. Leyla Güney ile birleştirdi.
Rezidans Düğün Salonunda gerçekleşen görkemli düğün töreninde genç çiftin nikâh şahitliğini Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, 23. Dönem Batman Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, yaptı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğüne siyasi parti temsilcileri, kurum Müdürleri Oda ve sendika Başkanları, İş adamları ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri katıldı.
 
GÖRKEMLİ DÜĞÜN
 
Genç çiftin evlenme cüzdanını Geline takdim eden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, yaklaşık 1500 kişiye yemek ikramında bulunuldu. Batman’ın sevilen ailelerinden olan Damat Zafer Ekmen 18 nolu sağlık ocağında Doktor olarak görev yaparken, Gelin Leyla Güney ise Fizyoterapist olarak görev yapıyor. Gece geç saatlere kadar süren düğün töreninde davetliler, Kürtçe ve Türkçe müzik eşliğinde halaylar çekti. Misafirlerle yakından ilgilenen ve tüm masaları tek tek dolaşan Batman Emekliler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Ekmen tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler