Gıda Toptancılar Sitesi yapı ruhsatı alındı
Gıda Toptancılar Sitesi yapı ruhsatı alındı
Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifinin 2023 Yılı Olağan Üstü Genel Kurulu toplantısında konuşan Kooperatif Başkanı Süleyman Emek, Gıda Toptancılar Sitesinin ruhsatını aldıklarını, temel atma törenini yakında yapacaklarını açıkladı.
BATSO’da gerçekleşen Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifinin 2023 yılı olağan üstü genel kurulu üyelerin katılımıyla toplandı. Önceki gün yapılan kurula Bilgi Teknolojileri, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü İlhan Aslan, BATSO Başkanı Abdülkadir Demir ve kooperatif üyeleri katıldı. Kooperatif Başkanı Süleyman Emek yapılan ve ileriki süreçlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirdi.
‘KISA SÜREDE TEMEL ATMA TÖRENİ YAPACAĞIZ’
Kooperatif Başkanı Süleyman Emek, şunları kaydetti: “Yapı ruhsatımızı almış bulunmaktayız, bundan sonraki çalışmaların startını verip en kısa zamanda temel atma törenini düzenleyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız. Projemizin Batman’a istihdam üretim ve ihracatına büyük katkılar sağlayacağını ve çevre illere örnek teşkil edecek projenin hayata geçmesini sağlayacağız. Batman Valimiz Ekrem Canalp Bey’e ve Batman Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu’na bizleri bu süreçte yalnız bırakmadıkları için yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız. Yönetim kurulumuzun yürüteceği çalışmaların Batman halkına ve kooperatifimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 02VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 03METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0423 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 05TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 06ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 07SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 08KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 09“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 10BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 11Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 12VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 13TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 14BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 15BAKAN TEKİN’E ZİYARET




Henüz Yorum yok