"Halkımızın hizmetkârı olmaya çalışacağız"
24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde HÜDA PAR’ın destekleyeceği Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, beraberindeki heyetle Gülistan Caddesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.
Ziyarette esnafın ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Gök, halkı gerçek anlamda temsil etmek için meclise gitmesi gerektiğini belirterek destek talebinde bulundu.
Ayrıca ziyarette HÜDA PAR İl Kadın Kollarından bir heyet, Gök’e eşlik ederek kadın esnaflara Gök’ü tanıtarak destek istedi.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Gök, seçim çalışmaları kapsamında düzenli olarak esnafı ziyaret ederek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinlemeye çalıştıklarını söyledi.
Gök, “Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlçe ilçe, köy köy gezerek vatandaşlarımızla sohbet edip, sıkıntılarını dinliyoruz. Bugünde merkezde esnaf ziyaretine tekrar başladık. Bugün farklı olarak HÜDA PAR Kadın Kollarındaki kardeşlerimiz de bizlerle beraber dolaşıyorlar.” dedi.
Bayram yaklaştıkça esnafın yüzünün biraz daha güldüğünü aktaran Gök, “Bayram hareketli başlamış gibi. Dileğimiz, her daim esnafımıza hareketli, bol kazançlı bir ticaret ediliyoruz. Her fırsatta esnafımızı ziyaret ediyoruz, ziyaretlerimiz devam edecektir. Yaşlısıyla, genciyle kardeşlerimiz dört bir koldan seçim çalışmalarında seferber olmuşlar.” diye konuştu.
Halkın kendilerine karşı güzel bir teveccühünün olduğunu vurgulayan Gök, “Bizler bu teveccühe layık olmaya çalışacağız. Tabi bunun yolu da halk desteğidir. Vatandaşların, halkın desteğiyle partiler güçleniyor. Bizde inşallah bu güçle birlikte milletvekili olabilirsek halkımızın hizmetkârı olmaya çalışacağız. Çünkü bölgemizi, Batman’ı ve sorunlarını biliyoruz. Çünkü seçim olmaksızın sürekli sahadaydık ve halkımızın dert ve sorunlarını dinliyorduk. O yüzden bizde bu sorunlara yönelik çözüm arayışlarına gireceğiz.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KAPLAN’DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 02RİSKLİ YAPILARDA YIKIM VE RUHSAT SÜREÇLERİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
- 03NASIROĞLU’NDAN DUHOK’TA BÖLGESEL BARIŞ MESAJI
- 04AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET
- 05“KÜRTLERİN ONURU KORUNMALI VE TÜRKLERİN KAYGILARI GİDERİLMELİ”
- 06BELEDİYEDEN AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜK DESTEK
- 07ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ
- 08DİYARBAKIR YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI VE SİS UYARISI
- 09DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
- 10EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 11DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 12SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 13BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 14NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 15HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok